مطالب مرتبط:
افزایش نسبی دما تا فردا پیش بینی کارشناس هواشناسی گلستان
افزایش چشمگیر درخواست ها برای تغییر کاربری زمین در مازندران
تداوم وزش باد شدید و کاهش محسوس دما در استان اردبیل
هشدار 3 روز ناپایداری جوی در لرستان/ کوهنوردی ممنوع!
شرکت آب کردستان نسبت به خطر سیلاب و ناپایداری های جوی هشدار داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 10:402025-12-28اجتماعي

افزایش نسبی دما و تداوم ناپایداری های جوی در مازندران


کارشناس هواشناسی از افزایش نسبی دما در مازندران خبر داد و نسبت به ناپایداری های جوی، بارش برف و لغزندگی جاده ها هشدار داد.

- افزایش نسبی دما و تداوم ناپایداری های جوی در مازندران کارشناس هواشناسی از افزایش نسبی دما در مازندران خبر داد و نسبت به ناپایداری های جوی، بارش برف و لغزندگی جاده ها هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ نوروزیان کارشناس هواشناسی گفت: روز گذشته قراخیل قائم شهر با بیشینه دمای 18 درجه سانتی گراد گرم ترین نقطه استان بود و صبح امروز نیز بلده با دمای 2 درجه زیر صفر سردترین نقطه مازندران ثبت شد.

وی افزود: بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد که آسمان استان امروز یک شنبه تا فردا دوشنبه غالباً صاف تا نیمه ابری خواهد بود و افزایش نسبی دما را شاهد هستیم، اما در همین بازه زمانی، ارتفاعات مرکزی و غربی استان به تدریج ابری می شود و وزش باد نسبتاً شدید و بارش برف در این مناطق رخ خواهد داد.

این کارشناس هواشناسی با تأکید بر رعایت نکات ایمنی خاطرنشان کرد: رانندگان در محورهای کوهستانی به دلیل احتمال بارش برف و لغزندگی جاده ها، حتماً نکات ایمنی را رعایت کنند.

نوروزیان ادامه داد: روز سه شنبه با عبور موج بارشی، از ساعات ابتدایی صبح وزش باد نسبتاً شدید، افزایش ابرناکی، رگبار و رعدوبرق در مناطق مختل


برچسب ها: افزایش نسبی دما - مازندران - کارشناس هواشناسی - ناپایداری - هواشناسی - افزایش - لغزندگی جاده ها
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نسبی دما و تداوم ناپایداری های جوی در مازندران

افزایش نسبی دما و تداوم ناپایداری های جوی در مازندران