مطالب مرتبط:
انصاری: نیمی از پست های سازمان محیط زیست بلاتصدی است/ جذب 800 نیروی جدید
سفر معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست به یزد
فیلم | آنچه در سفر معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست به یزد گذشت
اسلام و محیط زیست؛ تبیین نگاه دینی به حفاظت از طبیعت
10 طرح محیط زیست با حضور معاون رییس جمهور در یزد به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 دی 1404 ساعت 12:552025-12-24اجتماعي

اخذ مجوز جذب 800 نیرو در سازمان حفاظت محیط زیست


شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، در دیدار با کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، بر ضرورت رفع چالش های ساختاری و کمبود نیروی انسانی در این حوزه تأکید کرد.

- شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، در دیدار با کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، بر ضرورت رفع چالش های ساختاری و کمبود نیروی انسانی در این حوزه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، انصاری در این دیدار با اشاره به نتایج بررسی های انجام شده، در تشریح وضعیت نگران کننده پست های سازمانی خالی گفت: در حال حاضر حدود 50 درصد پست های سازمانی بلاتصدی است و این رقم در حوزه محیط بانی به حدود 60 درصد می رسد که فشار مضاعفی را بر نیرو های موجود تحمیل کرده است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به پیگیری های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: مجوز جذب 800 نیروی جدید اخذ شده است که این نیرو ها از طریق آزمون استخدامی در 31 استان کشور به کارگیری خواهند شد.

همچنین با توجه به بازنشستگی های پیش رو، پیگیر جذب سالانه نیرو هستیم تا بخش قابل توجهی از کمبود ها جبران شود.

وی به اجرای طرح های پایش با همکاری اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در حوزه آلاینده ها اشاره کرد و افزود: استا


برچسب ها: حفاظت محیط زیست - سازمان حفاظت محیط زیست - رییس سازمان حفاظت محیط زیست - محیط زیست - سازمان - اداره کل حفاظت محیط زیست - کمبود نیروی انسانی
آخرین اخبار سرویس:

اخذ مجوز جذب 800 نیرو در سازمان حفاظت محیط زیست

اخذ مجوز جذب 800 نیرو در سازمان حفاظت محیط زیست