مطالب مرتبط:
مدارس 7 شهرستان استان یزد غیرحضوری شد
فعالیت غیرحضوری مدارس 7 شهرستان استان یزد روز شنبه 6 دی ماه
مدارس استان یزد غیرحضوری شد
مقاطع تحصیلی 7 شهرستان استان یزد غیرحضوری شد
مدارس هفت شهرستان یزد غیرحضوری شد/ دورکاری مادران داری فرزند دانش آموز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 21:502025-12-26اجتماعي

مدارس 7 شهرستان استان یزد غیرحضوری شد


مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از غیرحضوری شدن فعالیت مدارس در هفت شهرستان این استان به دلیل آلودگی هوا خبر داد.

- احسان بالاکتفی با اعلام این خبر گفت: با توجه به آلودگی هوا و صدور هشدار سطح نارنجی از سوی هواشناسی، مدارس شهرستان های اردکان، میبد، اشکذر، زارچ، یزد، مهریز و بافق در تمامی مراکز آموزشی و مقاطع تحصیلی شامل ابتدایی، متوسطه اول و دوم و همچنین مدارس استثنایی، روز شنبه 6 دی ماه به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند داشت.

وی تأکید کرد: تنها استثنا در این تصمیم، مقاطع متوسطه در ساعاتی است که امتحانات داخلی یا سراسری دارند و این آزمون ها طبق برنامه حضوری برگزار می شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد اضافه کرد: مادران کودکان مهدکودک و دانش آموزان مقطع ابتدایی در این روز به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ستاد مدیریت بحران استان در شامگاه جمعه پنجم دی؛ بالاکتفی با اشاره به اهمیت رعایت اصول بهداشتی در شرایط فعلی اظهار داشت: در راستای حفظ سلامت شهروندان، توصیه می شود استفاده از ماسک، پرهیز از ترددهای غیرضروری و خودداری از انجام فعالیت های ورزشی در فضای باز جدی گرفته شود.

انتهای پیام


برچسب ها: مدیرکل مدیریت بحران - مدیریت بحران - استان یزد - استان - غیرحضوری - ستاد مدیریت بحران استان - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

مدارس 7 شهرستان استان یزد غیرحضوری شد

مدارس 7 شهرستان استان یزد غیرحضوری شد