مطالب مرتبط:
افت 60 تا 70 تنی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی به دلیل اختلال در تأمین نهاده ها
نظارت ویژه بر نهاده های دامی/ برنامه ریزی برای تأمین گوشت مرغ ماه رمضان در خراسان شمالی
کشف محموله قاچاق نهاده دامی در سمنان
تامین نهاده مرغداران بوشهر از ذخایر استراتژیک
استانِ تولید، سفره های گران؛ چرا مرغ و گوشت در کردستان ارزان نمی شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 دی 1404 ساعت 08:552025-12-24اقتصادي

️پایداری تولید مرغ مشروط بر تامین نهاده های دامی


جوجه ریزی در کوهسرخ نسبت به سال گذشته افزایش 15 درصدی داشته است.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهادکشاورزی شهرستان کوهسرخ گفت: 755 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این شهرستان از ابتدای امسال انجام شده است و این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 665 هزار قطعه بوده، حدود 15درصد افزایش را نشان می دهد.

حجت صفرنژاد افزود: افزایش جوجه ریزی در واحد های مرغ گوشتی این شهرستان همراه با به روزرسانی و توسعه سالن های مرغداری و مکانیزه شدن سیستم های مرغداری آغاز شده است که این روند با همکاری و تعامل بیشتر این مدیریت با مرغداران و تولیدکنندگان این صنعت برای افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت سفید همراه است.

وی ادامه داد: استمرار پایداری تولید مشروط بر تامین نهاده دامی است و برای برطرف کردن مشکلات پیش روی تولیدکنندگان این صنعت باید نسبت به تامین به موقع نهاده های دامی اقدام شود که از ابتدای امسال با پیگیری های صورت گرفته و مساعدت سازمان جهاد کشاورزی و با هماهنگی مدیریت جهادکشاورزی و شرکت تعاونی مرغداران شهرستان سعی شده است حداکثر مساعدت برای حل مشکلات تولیدکنندگان این بخش و افزایش نرخ جوجه ریزی این شهرستان انجام گیرد.


برچسب ها: جوجه ریزی - تولید - تولیدکنندگان - افزایش - مرغداری - شهرستان - تامین نهاده
آخرین اخبار سرویس:

️پایداری تولید مرغ مشروط بر تامین نهاده های دامی

️پایداری تولید مرغ مشروط بر تامین نهاده های دامی