مطالب مرتبط:
ضرورت برخورد جدی با اخلال گران اقتصادی
چرا مردم باید چوب سیاست های ارزی دولت را بخورند/ معیشت مردم با گرانی ارز به سخت ترین روز ها می رسد
با مشارکت مردم کردستان ساخت صحن عقیله بنی هاشم (س) در کربلا آغاز شد
بازگرداندن حدود 300 میلیارد ریال مبالغ گران فروشی شده به مردم مشهد
فوری: جهش نجومی قیمت کنسرو ماهی و رب گوجه فرنگی! جیب مردم به تاراج رفت + جدول گرانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 14:252025-12-26سياسي

برخورد قاطع با سوءاستفاده گران و مشارکت مردم راهکار عبور از گرانی ها


امام جمعه کرمان بر ضرورت برخورد قاطع با سوءاستفاده گران در شرایط اقتصادی و نقش مشارکت مردم در نظارت بر بازار تأکید کرد.

- برخورد قاطع با سوءاستفاده گران و مشارکت مردم راهکار عبور از گرانی ها امام جمعه کرمان بر ضرورت برخورد قاطع با سوءاستفاده گران در شرایط اقتصادی و نقش مشارکت مردم در نظارت بر بازار تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان حجت الاسلام والمسلمین علیدادی نماینده ولی فقیه در استان کرمان در خطبه های نماز جمعه این شهر بر ضرورت برخورد قاطع با سوءاستفاده گران در شرایط اقتصادی و نقش مشارکت مردم در نظارت بر بازار تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: باید با سوءاستفاده گرانی که در این گرانی ها و شرایط اقتصادی به مردم آسیب می رسانند برخورد قاطع شود.

حجت الاسلام والمسلمین علیدادی با بیان این مطلب در خطبه های نماز جمعه کرمان افزود: راه حل عبور از گرانی ها مشارکت مردم با مسئولان در گذر از این دوره و پیچ تاریخی است.

امام جمعه کرمان تصریح کرد: مردم نیز می توانند در بخش نظارت به دستگاه هایی که کنترل بازار را بر عهده دارند کمک کنند و با رعایت الگوی مصرف و همچنین کمک به قشر آسیب پذیر از طریق کمک های مومنانه به یاری یکدیگر بشتابند.


برچسب ها: برخورد قاطع - سوءاستفاده - مشارکت مردم - شرایط اقتصادی - نماینده ولی فقیه در استان - امام جمعه کرمان - حجت الاسلام والمسلمین
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطع با سوءاستفاده گران و مشارکت مردم راهکار عبور از گرانی ها

برخورد قاطع با سوءاستفاده گران و مشارکت مردم راهکار عبور از گرانی ها