مطالب مرتبط:
خبر مهم و شبانه وزیر آموزش و پرورش برای معلمان و فرهنگیان
خبر مهم وزیر آموزش و پرورش برای معلمان و فرهنگیان
خبر مهم وزیر آموزش و پرورش برای معلمان و فرهنگیان
تاکید بر اصلاح هرم نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش
اطلاعیه مهم آموزش پرورش درباره امتحانات و تعطیلی مدارس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1404 ساعت 20:502026-01-09اجتماعي

وزیر آموزش و پرورش: نیازمند جذب معلم هستیم


علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش گفت: بررسی ها نشان می دهد که در سال های اخیر با وجود تلاش های فراوان، هنوز نیاز به جذب معلمان و متخصصین در برخی حوزه ها احساس می شود.

- به گزارش جماران؛ وزیر آموزش و پرورش گفت: بررسی ها نشان می دهد که در سال های اخیر با وجود تلاش های فراوان، هنوز نیاز به جذب معلمان و متخصصین در برخی حوزه ها احساس می شود.

همچنین، نیاز به بازنگری در ساختار سازمانی و بهبود فرآیندهای جذب و آموزش منابع انسانی برای پاسخ به چالش های روزافزون در بخش آموزش از دیگر نکات مهم مورد توجه ماست.

در جلسه ای با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، علاءالدین رفیع زاده، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، و مدیران ارشد دو نهاد، مسائل کلیدی نیروی انسانی در آموزش و پرورش مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

کاظمی در سخنان خود از حمایت های بی دریغ و نگاه بلند رفیع زاده در خصوص مسائل نیروی انسانی آموزش و پرورش تقدیر کرد و گفت: از تمامی حمایت های ارزنده دکتر رفیع زاده، به ویژه در تأمین نیروی انسانی در سال گذشته، قدردانی می کنیم.

تأکید ایشان که هیچ کلاسی بدون معلم نباشد، در راستای تقویت آموزش در کشور، نقشی بی بدیل ایفا کرده است.

در این جلسه، موضوع ساختار سازمانی وزارت آموزش و پرورش و نیازهای نیروی انسانی در سال های آینده مورد بحث و بررسی ق


برچسب ها: وزیر آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - وزیر آموزش - آموزش - پرورش - علیرضا کاظمی - سازمان اداری و استخدامی
آخرین اخبار سرویس:

وزیر آموزش و پرورش: نیازمند جذب معلم هستیم

وزیر آموزش و پرورش: نیازمند جذب معلم هستیم