مطالب مرتبط:
انتقاد طبیبیان، اقتصاددان برجسته، از سخنان عراقچی در مورد برکات تحریم: می دانیم که شما در شرایط بدتر هم می توانید خوب زندگی کنید، پس از جانب مردم سخن نگویید
عراقچی: وزارت خارجه از تلاش برای رفع تحریم غافل نیست/ضرورت رشد اقتصاد ایران علیرغم تحریم
توضیح عراقچی در مورد «برکات تحریم» / از رفع تحریم ها غافل نیستیم / تحریم ما را ناگزیر کرد بزرگ تر بیندیشیم
انتقاد طبیبیان، اقتصاددان برجسته، از سخنان عراقچی در مورد برکات تحریم
چرا وزیر خارجه نمک به زخم مردم می پاشد؟ | آقای عراقچی «نعمت تحریم» به جیب چه کسانی می رود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 23:202025-12-26بين الملل

عراقچی: «با تحریم باید زندگی کرد» یعنی پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم نکنیم


وقتی می گویم «با تحریم باید زندگی کرد»، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد و نباید منفعلانه منتظر روزی ماند که شاید تحریم ها برداشته شود.

- عراقچی: با تحریم باید زندگی کرد یعنی پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم نکنیم وقتی می گویم با تحریم باید زندگی کرد ، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد و نباید منفعلانه منتظر روزی ماند که شاید تحریم ها برداشته شود.

وزیر امور خارجه ضمن تأکید بر اینکه وزارتخانه در همه این سال ها حتی در پیچیده ترین و پرتنش ترین مقاطع از ماموریت اساسی خود در جهت رفع تحریم ها غافل نبوده است، تصریح کرد: وقتی می گویم با تحریم باید زندگی کرد ، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد و نباید منفعلانه منتظر روزی ماند که شاید تحریم ها برداشته شود.

به گزارش ایرنا، سید عباس عراقچی جمعه شب پنجم دی 1404 در پایان سفر یک روزه خود به اصفهان در گزارشی از این سفر افزود: سفر کوتاه یک ونیم روزه به اصفهان، بیش از آنکه یک برنامه فشرده کاری باشد، فرصتی بود برای شنیدن و گفت وگو؛ گفت وگو با فعالان اقتصادی استانی که همیشه یکی از موتورهای اصلی تولید، تجارت و کارآفرینی کشور بوده است.


برچسب ها: تحریم - پیشرفت کشور - رفع تحریم - پیشرفت - زندگی - تحریم ها - کشور
آخرین اخبار سرویس:

عراقچی: «با تحریم باید زندگی کرد» یعنی پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم نکنیم

عراقچی: «با تحریم باید زندگی کرد» یعنی پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم نکنیم