مطالب مرتبط:
جانباختگان لردگان دو نفر شد؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی
پایان ناآرامی شدید در لردگان؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی
پایان ناآرامی شدید در لردگان؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی
تعداد جانباختگان حوادث امروز لردگان اعلام شد
تعداد جانباختگان حوادث امروز لردگان اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 20:352026-01-01سياسي

جانباختگان لردگان 2 نفر شد؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی


در جریان این ناآرامی ها تردد برخی از هسته های اصلی اغتشاشگران با خودورهای فاقد پلاک انجام و از داخل خودروها به اغتشاشگران سلاح و فشنگ توزیع می شد.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ حوالی ساعت 9 صبح امروز جمعیتی بالغ بر 150 نفر در دسته های 50 نفره در فلکه بسیج، فلکه شهرداری و روبه روی فرمانداری شهر لردگان شروع به تجمع و سردادن شعارهای ساختارشکنانه کردند.

آرام آرام به تعداد جمعیت افزوده شد و پس از دقایقی با تحریک برخی از افراد، عده ای شروع به پرتاب سنگ به سمت ساختمان های اداری شهر از جمله فرمانداری، مصلی شهر، بنیاد شهید، ساختمان شهرداری و بانک ها که در حد فاصل فلکه شهرداری تا فرمانداری واقع شده، کردند و سپس به سمت فرمانداری حرکت کردند.

بلافاصله ماموران پلیس و نیروهای حافظ امنیت در محل حاضر و به تجمع کنندگان اخطار دادند تا اقدامات خراب کارانه را متوقف کنند اما عده ای شروع به سنگ پرانی به سمت نیروهای پلیس کردند.

در پی این اقدامات، نیروهای پلیس برای متفرق کردن افراد، اقدام به شلیک گاز اشک آور کردند.

در بین اغتشاشگران افرادی که سلاح در دست داشته اند نیز دیده شده.

پس از واکنش پلیس، برخی از اغتشاشگران از میان جمعیت شروع به تیراندازی به سمت نیروهای پلیس کردند که چند نیروی پلیس در این ماجرا زخمی شدند.


برچسب ها: فرمانداری - شهرداری - اغتشاشگران - ساختمان شهرداری - ساختمان - لردگان - شروع
آخرین اخبار سرویس:

جانباختگان لردگان 2 نفر شد؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی

جانباختگان لردگان 2 نفر شد؛ حمله مسلحانه به مراکز دولتی