مطالب مرتبط:
جانشین سپاه استان بوشهر: اغتشاشات اخیر طراحی امریکا و رژیم صهیونیستی بود
اهداف دشمنان در اغتشاشات اخیر شکست خورد
فرمانده سپاه قدس گیلان: ملت بصیر ایران با حضور آگاهانه نقشه دشمنان را ناکام گذاشتند
سپاه خراسان رضوی از دستگیری 2 تیم تروریستی مسلح در این استان خبر داد
سپاه خراسان رضوی از دستگیری 2 تیم تروریستی مسلح در این استان خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 20:402026-01-20سياسي

جانشین سپاه استان بوشهر: اهداف دشمنان در اغتشاشات اخیر ناکام ماند


جانشین فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: در اغتشاشات اخیر با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی مزدوران آمریکا و رژیم صهیونیستی شناسایی، - بوشهر-جانشین فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: در اغتشاشات اخیر با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی مزدوران آمریکا و رژیم صهیونیستی شناسایی، دستگیر و اهداف دشمنان ناکام ماند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار عبدالرضا دشتی عصر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه دیر به تحلیل ابعاد مختلف نقشه های دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت و بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب تأکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دو خط اصلی تبیین را شامل پشت پرده اتفاقات اخیر و پیشرفت های انقلاب است و شاید به خاطر کوتاهی ما نتوانسته ایم دستاوردهای انقلاب خودمان را معرفی کنیم.

جانشین فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با تأکید بر سابقه تاریخی دشمنی آمریکا با ملت های منطقه برای دستیابی به منابع ارزشمند، نقشه براندازی آمریکا علیه کشورها را در سه مرحله جنگ اقتصادی، سیاسی و براندازی عنوان کرد و گفت: هدف دشمن در جنگ اقتصادی ایجاد فشار حداکثری بر مردم، نارضایتی عمومی و ناامیدی از بهبود اوضاع است.


برچسب ها: فرمانده سپاه - دستاوردهای انقلاب - استان بوشهر - فرمانده - رژیم صهیونیستی - نیروهای امنیتی - اغتشاشات
آخرین اخبار سرویس:

جانشین سپاه استان بوشهر: اهداف دشمنان در اغتشاشات اخیر ناکام ماند

جانشین سپاه استان بوشهر: اهداف دشمنان در اغتشاشات اخیر ناکام ماند