مطالب مرتبط:
پرداخت بیش از 12.000 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی از سوی بانک رفاه کارگران
پرداخت تسهیلات قرض الحسنه غیرحضوری از طریق سامانه فرا رفاه بانک رفاه کارگران
وام آسان بانک سپه ✨ | طرح نگین امید زرین با کارمزد صفر تا 4 درصد 💰 | تسهیلات تا سقف 10 میلیارد ریال ✅
رییس کمیسیون اصل نود: بانک هایی که بنگاه داری کنند، مالیات های سنگین پرداخت خواهند کرد
رییس کمیسیون اصل 90 مجلس: بانک هایی که بنگاه داری کنند، مالیات های سنگین پرداخت خواهند کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 13:252026-01-05اقتصادي

با بانک های تعلل کننده در پرداخت تسهیلات برخورد می شود


بانک هایی که پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و مسکن را بدون دلیل منطقی به تاخیر می اندازند در انتظار برخورد قانونی باشند.

- با بانک های تعلل کننده در پرداخت تسهیلات برخورد می شود بانک هایی که پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و مسکن را بدون دلیل منطقی به تاخیر می اندازند در انتظار برخورد قانونی باشند.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه مشهد گفت: در نشست امروز ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان سه حوزه اشتغال، ودیعه مسکن، فرزند آوری و سایر تسهیلات مرتبط با جوانان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

سید حسن حسینی افزود: حوزه تسهیلات بانکی سه موضوع وام ازدواج، مسکن و فرزندآوری را در بر می گیرد که تاکید ما بر این است تا بانک های عامل، فرآیند پرداخت را سرعت ببخشند.

  فرماندار مشهد ادامه داد: صف انتظار جوانان برای دریافت این تسهیلات خیلی طولانی شده و از چند سال قبل این درخواست ها روی هم انباشته شده است.

  حسینی گفت: در شهر مشهد برای تامین زمین حوزه انرژی های نو و مسکن دچار مشکل هستیم اما با تعامل و هم افزایی میان دستگاه های متولی در حال تسهیل این امر هستیم و باید متقاضیان را به شهرهای گلبهار، بینالود و روستاهای اطراف هدایت کنیم.


برچسب ها: پرداخت تسهیلات - تسهیلات - پرداخت - فرزندآوری - برخورد قانونی - بانک - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

با بانک های تعلل کننده در پرداخت تسهیلات برخورد می شود

با بانک های تعلل کننده در پرداخت تسهیلات برخورد می شود