مطالب مرتبط:
11 میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور داریم
برنامه ریزی برای اسقاط 20 میلیون بخاری فرسوده در کشور در جهت رفع ناترازی انرژی
دیوان محاسبات کشور: بودجه 1403، امنیت سایبری دستگاه ها را تقویت نکرد
دیوان محاسبات کشور: بودجه 1403، امنیت سایبری دستگاه ها را تقویت نکرد
دیوان محاسبات کشور: قصور 545 دستگاه اجرایی در جذب اعتبارات جهت ارتقای امنیت شبکه محرز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 17:102025-12-27اقتصادي

تردد بیش از 11 میلیون دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور


رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو) گفت: 13 میلیون و 600 هزار دستگاه موتورسیکلت در حال تردد است که از این تعداد 11 میلیون و 400 هزار دستگاه فرسوده است.

- رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو) گفت: 13 میلیون و 600 هزار دستگاه موتورسیکلت در حال تردد است که از این تعداد 11 میلیون و 400 هزار دستگاه فرسوده است.

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما، آقای فرشاد مقیمی در مراسم ملی طرح نوسازی موتورسیکلت های فرسوده کشور به ماده 10 قانون ساماندهی صنعت خودرو اشاره کرد و افزود: اسقاط خودرو های فرسوده به عنوان ابزار اصلی کاهش مصرف سوخت، آلودگی هوا و انتشار گاز های گلخانه ای، دولت را مکلف به ایجاد سازوکاری می کند که تولید، واردات و برخی خدمات خودرویی منوط به ارائه گواهی اسقاط شود.

  وی ادامه داد: در این قانون، گواهی اسقاط به عنوان ابزار تنظیم گری بازار و تأمین منافع محیط زیستی شناخته شده و نقش آن در نوسازی ناوگان، مدیریت پسماند های خودرویی و اجرای سیاست های محیط زیستی کشور مورد تأکید قرار گرفته است.

 رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: تعداد 13 میلیون و 600 هزار دستگاه موتورسیکلت در حال تردد است که از این تعداد 11 میلیون و 400 هزار دستگاه فرسوده است.


برچسب ها: سازمان گسترش و نوسازی صنایع - موتورسیکلت - دستگاه - میلیون - فرسوده - رییس سازمان - صنایع ایران
آخرین اخبار سرویس:

تردد بیش از 11 میلیون دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور

تردد بیش از 11 میلیون دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور