مطالب مرتبط:
جهش 30 درصدی تولید و افزایش 22* *درصدی فروش در توسعه آهن و فولاد گل گهر
افزایش 10.6 درصدی بارش ها در کشور
افزایش 30 درصدی بودجه کمیته ملی المپیک/ از ورزشکاران مهاجرت کرده میخواهیم به کشور باز گردند
افزایش 30 درصدی بودجه کمیته ملی المپیک/ از ورزشکاران مهاجرت کرده میخواهیم به کشور باز گردند
افزایش 30 درصدی بودجه کمیته ملی المپیک/ از ورزشکاران مهاجرت کرده میخواهیم به کشور باز گردند | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 دی 1404 ساعت 09:252025-12-30اقتصادي

افزایش 30 درصدی تولید چادر مشکی در کشور


دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس از افزایش 30 درصدی تولید چادر مشکی در کشور و اجرای طرح های توسعه ای جدید در این حوزه خبر داد.

- وی افزود: این میزان تولید به طور کامل در کارخانه حجاب شهرکرد انجام شده و افزایش آن در مقایسه با سال گذشته نتیجه اجرای طرح توسعه ای این مجموعه است که خوشبختانه به خوبی در حال فعالیت است و وزارت صمت نیز پیگیری های ویژه ای در خصوص مسائل این کارخانه دارد.

  گرجی همچنین از اجرای یک طرح جدید تولید چادر مشکی در استان قم خبر داد و گفت: امیدواریم این طرح تا اواسط سال آینده به بهره برداری برسد.

ظرفیت اسمی این طرح حدود 20 میلیون متر مربع پیش بینی شده که در صورت ورود بخشی از آن به بازار، می تواند سهم قابل توجهی از نیاز داخلی را پوشش دهد.

  دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در خصوص قیمت های چادر مشکی در بازار توضیح داد: قیمت خروجی کارخانه های تولید داخل مانند حجاب شهرکرد منطقی است، اما بخشی از افزایش قیمت ها به دلیل رشد قیمت مواد اولیه بالادستی از جمله چیپس پلی استر و شرایط رقابتی در این حوزه رخ می دهد.

بخش دیگری از افزایش قیمت نیز مربوط به زنجیره عرضه از کارخانه تا مصرف کننده نهایی است که در آن هزینه هایی مانند اجاره بها و محل عرضه سهم قابل توجهی دارد و نیازمند تأمل است.


برچسب ها: کارگروه ساماندهی مد و لباس - تولید چادر مشکی - چادر مشکی - تولید - کارخانه - افزایش - ساماندهی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 30 درصدی تولید چادر مشکی در کشور

افزایش 30 درصدی تولید چادر مشکی در کشور