مطالب مرتبط:
گزارش عجیب درباره یک سرقت / دزدی به توصیه یک رمال
سرقت های مرد خرافاتی به توصیه یک رمال
سرقت های مرد خرافاتی به توصیه یک رمال
سرقت های مرد خرافاتی به توصیه یک رمال
اعتراف دزد خرافاتی: مرد رمال به من گفت روزهای دوشنبه برای تو روز شانس است، بنابراین دوشنبه ها دزدی کن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1404 ساعت 10:502026-01-14حوادث

گزارش عجیب درباره یک سرقت / دزدی به توصیه یک رمال


آرمان، سردسته باند سرقت درباره اینکه چرا وارد سرقت شده گفت: «من لیسانس حسابداری دارم و در عمرم به کار خلاف فکر هم نکرده بودم اما چون بسیار خرافاتی هستم مرد رمالی زندگی ام را نابود کرد.

- آرمان، سردسته باند سرقت درباره اینکه چرا وارد سرقت شده گفت: من لیسانس حسابداری دارم و در عمرم به کار خلاف فکر هم نکرده بودم اما چون بسیار خرافاتی هستم مرد رمالی زندگی ام را نابود کرد.

رسیدگی به پرونده سرقت به توصیه یک رمال از دو ماه قبل و با شکایت مرد جوانی در رابطه با سرقت خانه اش آغاز شد.

به گزارش ایران، بررسی ها نشان می داد سارقان با شکستن پنجره وارد خانه شده و سناریوی سرقت از خانه مهندس جوان را اجرا کرده بودند.

دوربین ها نشان می داد سه مرد جوان سوار بر موتورسیکلت مقابل خانه توقف کرده و دو نفر از آن ها با شکستن شیشه پنجره بالکن وارد خانه شده و لحظاتی بعد نیز با سکه و طلاهای سرقتی که حدود 5 میلیارد تومان ارزش داشت، متواری شده بودند.

  اما این تنها سرقت متهمان موتورسوار نبود.

کارآگاهان پلیس در ادامه با شکایت های مشابهی مواجه شدند که شیوه سرقت ها یکسان بود و همه آن ها توسط سه موتورسوار نقابدار صورت می گرفت.

  با ادامه تحقیقات و رسیدگی تخصصی به پرونده ها، موضوعی توجه مأموران را به خود جلب کرد.


برچسب ها: سرقت - خانه - باند سرقت - حسابداری - رمال - لیسانس - سردسته
آخرین اخبار سرویس:

گزارش عجیب درباره یک سرقت / دزدی به توصیه یک رمال

گزارش عجیب درباره یک سرقت / دزدی به توصیه یک رمال