مطالب مرتبط:
تکذیب یک ادعا در مورد محمد جواد ظریف
پاسخ دفتر ظریف به یک ادعا
پاسخ دفتر ظریف به یک ادعا
تکذیب یک خبر توسط دفتر ظریف / سوءاستفاده رسانه اسراییلی ناگزیرمان کرد این داستان سرایی شرم آور را رسما تکذیب کنیم
دفتر ظریف خبر بازداشت او و روحانی را تکذیب کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 دی 1404 ساعت 13:152026-01-20سياسي

تکذیب یک ادعا در مورد محمدجواد ظریف


دفتر وزیر امور خارجه اسبق با بی پایه و اساس خواندن ادعای مطرح شده درمورد محمد جواد ظریف تاکید کرد: بار دیگر این دروغ کثیف زمینه را برای روایت سازی جعلی جنایتکاری چون نتانیاهو و دار و دسته اش که به دنبال شقه شقه کردن ایران عزیز ما هستند و نیات شومشان .

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ در تکذیبیه دفتر محمدجواد ظریف معاون سابق رییس جمهور آمده است: متاسفانه بار دیگر ادعا های خلاف برای پیشبرد منافع پست و بی ارزش جناحی در کنار همراهی برخی گروه های مدعی داخلی با مزدوران نشاندار در خارج از کشور باعث زایش یک ادعای سراسر دروغ شد که به قدری مضحک و بی پایه بود که در ابتدا بنایی بر تکذیب آن نداشتیم، با این حال، سوءاستفاده رسانه رژیم اسراییل در این روز های پر درد، ناگزیرمان کرد که این داستان سرایی شرم آور را رسماً تکذیب کنیم.

در این تکذیبیه اضافه شده است: اینکه فرد کذابی که مورد علاقه تندرو های گوناگون است، می تواند چنین دروغ بزرگی را از زبان یک نماینده مجلس شورای اسلامی و یک چهره سیاسی طرح کند و این دروغ برای چندمین بار، مورد اقبال رسانه رژیم اسراییل قرار گیرد، بلیه خطرناکی است که کشور در چند دهه گذشته گرفتار آن بوده است.

مردم ایران به خوبی دیده اند که سال هاست برخی با ادعا های فریبنده این چنینی در راستای شیطنت های رژیم اسراییل عمل


برچسب ها: جواد ظریف - تکذیب - محمدجواد ظریف - ادعا - وزیر امور خارجه - تکذیبیه - محمد جواد ظریف
آخرین اخبار سرویس:

تکذیب یک ادعا در مورد محمدجواد ظریف

تکذیب یک ادعا در مورد محمدجواد ظریف