مطالب مرتبط:
پایان اختلاف با ساپینتو؛ تکلیف جلالی در استقلال مشخص شد
اجرای طرح تحقیقاتی محصولات کشاورزی در روستای درغک بخش دیشموک
اختلاف نظر ترامپ و سنا بر سر جنگ افروزی در ونزوئلا
عنایت بخشی دوباره به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد
بعد از قهرمانی تهران با اختلاف 57 امتیازی با مازندران؛ علی عسگری: نتیجه 3 سال کار کردن روی کشتی پایه را گرفتیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 15:302026-01-11سياسي

صلح و سازش پایان بخش 42 درصد پرونده های شورای حل اختلاف دزفول


42 درصد پرونده های وارده به شورای حل اختلاف این شهرستان، با صلح و سازش مختومه شد.

- صلح و سازش پایان بخش 42 درصد پرونده های شورای حل اختلاف دزفول رییس دادگستری دزفول گفت: 42 درصد پرونده های وارده به شورای حل اختلاف این شهرستان، با صلح و سازش مختومه شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمود ابراهیمی با ارائه گزارشی از عملکرد شورای حل اختلاف و ستاد صبر دزفول، اظهار داشت: از مجموع بیش از 9 هزار پرونده ارجاعی در 8 ماهه سال 1404، بیش از 3 هزار پرونده با تلاش صلح یاران، هیئت های صلح و بزرگان طوایف به سازش منتهی شده و این دستاورد، این شهرستان را به یکی از پیشگامان فرهنگ گذشت و استفاده از روش های جایگزین قضایی در کشور تبدیل کرده است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت بیش از 105 صلح یار و 255 هیئت صلح، تأکید کرد: این هیئت های صلح، توانسته اند پرونده های مهمی از جمله نزاع، قتل عمد و غیرعمد را به سازش منتهی کنند.

برگزاری جلسات آموزشی ماهانه برای ارتقای سطح علمی صلح یاران و هیئت های صلح در حوزه مذاکره و سازش از جمله اقدامات مهم این ستاد بوده است.

ابراهیمی گفت: در همین مدت بیش از 9 هزار و 116 پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شده که 3 هزار و 128 فقره آن معادل 42 درصد کل پرونده ها به سازش منتهی شده است.


برچسب ها: شورای حل اختلاف - حل اختلاف - پرونده - صلح و سازش - اختلاف - شورای - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

صلح و سازش پایان بخش 42 درصد پرونده های شورای حل اختلاف دزفول

صلح و سازش پایان بخش 42 درصد پرونده های شورای حل اختلاف دزفول