مطالب مرتبط:
رییس دانشگاه تهران در صحن علنی مجلس: بحران آب از مرز هشدار عبور کرده و به تهدیدی ملی تبدیل شده است
ارزش بازار سهام ایران از مرز 14 هزار همت عبور کرد
نقره در کانون توجه سرمایه گذاران خرد/ عبور مشارکت حقیقی ها از مرز 25 هزار نفر
هم اندیشی ها برای مقابله با تنش احتمالی آبی سال زراعی 1405
قیمت طلا امروز سه شنبه 2 دی 1404؛ عبور طلا از مرز 14 میلیون تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1404 ساعت 15:552025-12-23سياسي

تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است


رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه تنش آبی از مرز هشدار عبورکرده گفت: در این شرایط، تحویل حجمی آب تنها راه نجات بخش کشاورزی است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدحسین امید رییس دانشگاه تهران، در نشست علنی نوبت دوم امروز (سه شنبه، 2 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در ارائه گزارش دانشگاه تهران به نمایندگی از شورای همکاری دولت و دانشگاه درباره راهبردها، سیاست ها و شیوه های حکمرانی مطلوب آب و تعدیل مصرف آب در بخش کشاورزی، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب، با بیان اینکه تا چند سال پیش موضوع بحران آب در کشور به درستی درک نشده بود، گفت: در گذشته اگر از بحران آب صحبت می شد، این موضوع هنوز در جامعه جا نیفتاده و اطلاعات عمیق و دقیقی درباره آن وجود نداشت، اما امروز وضعیت به گونه ای است که بحران آب را همه مردم و به ویژه شما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پوست و گوشت و خون خود لمس می کنید؛ بحرانی که هر روز کشور را بیش از گذشته در معرض مخاطره قرار می دهد.

  وی افزود: کشور ما در گذشته دارای سرانه آب تجدیدپذیر بیش از 4 هزار مترمکعب بود و از این حیث در موقعیت مناسبی در منطقه قرار داشت، اما امروز این سرانه به کمتر از هزار مترمکعب کاهش یافته و عملاً وارد محدوده بحرانی شده ایم.


برچسب ها: دانشگاه تهران - رییس دانشگاه تهران - مجلس شورای اسلامی - دانشگاه - رییس دانشگاه - شورای اسلامی - بحران آب
آخرین اخبار سرویس:

تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است

تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است