مطالب مرتبط:
واکنش وزارت امورخارجه سوریه به انفجار تروریستی در مسجد امام علی (ع) در حمص
واکنش سوریه به انفجار تروریستی در مسجدی در حمص
انفجار در مسجدی در استان حمص سوریه
انفجار در مسجدی در استان حمص سوریه
انفجار در مسجد «امام علی (ع)» در حمص سوریه + عکس و فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 17:152025-12-26بين الملل

واکنش سوریه و دیگر کشورها به انفجار حمص


پس از انفجاری که در مسجد امام علی (ع) در حمص در مرکز سوریه رخ داد که هشت کشته و 27 زخمی برجای گذاشت، وزارت امور خارجه و کشور سوریه این جنایت تروریستی در زمان نماز جمعه را به شدت محکوم کردند.

- پس از انفجاری که در مسجد امام علی (ع) در حمص در مرکز سوریه رخ داد که هشت کشته و 27 زخمی برجای گذاشت، وزارت امور خارجه و کشور سوریه این جنایت تروریستی در زمان نماز جمعه را به شدت محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: ما جنایت تروریستی بمب گذاری در مسجدی در حمص هنگام نماز جمعه را به شدیدترین وجه محکوم می کنیم.

در بیانیه وزارت امور خارجه سوریه آمده است: این اقدام بزدلانه جنایتکارانه، حمله ای آشکار به ارزش های انسانی و اخلاقی است.

طبق بیانیه این وزارتخانه، این اقدام بزدلانه جنایتکارانه در چارچوب تلاش های ناامیدانه مکرر برای تضعیف امنیت و ثبات صورت می گیرد.

وزارت امور خارجه سوریه افزود: ما بر موضع قاطع خود در مبارزه با تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن تأکید می کنیم.

وزارت امور خارجه سوریه همچنین تاکید کرد: بمب گذاری حمص تلاشی مذبوحانه برای ایجاد هرج و مرج در میان سوری ها است.

وزارت کشور سوریه نیز به الحدث گفت: عامل این حمله یک کیسه بمب گذاری شده را داخل مسجد حمص قرار داده بود.


برچسب ها: وزارت امور خارجه - امور خارجه - سوریه - نماز جمعه - جنایت - وزارت - تروریستی
آخرین اخبار سرویس:

واکنش سوریه و دیگر کشورها به انفجار حمص

واکنش سوریه و دیگر کشورها به انفجار حمص