مطالب مرتبط:
از غائله سیم کارت سفید تا خلع سلاح خبرنگاران | مقدم فعال رسانه ای: دست رسانه های داخلی را بستند و تریبون را به تلویزیون خارجی دادند
تروریسم رسانه ای دشمن می کوشد افکار عمومی را به سمت خشونت ببرد
رسانه های ورزشی تعطیل شد
رسانه های ورزشی تعطیل شد
افشاگری رسانه اروپایی؛ مهدی طارمی در لیست ناتینگهام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 12:352026-01-11بين الملل

خلع سلاح رسانه ها خطاست!


اینترنت بین المللی از پنج شنبه شب کاملا قطع شده و برقراری اینترنت ملی نیز با وجود محدودیت های گسترده از جمله عدم امکان سرچ و دسترسی به پیام رسان ها، - شرایط کشور وارد مرحله پیچیده ای شده است؛ اعتراضات صنفی که از بازار تهران آغاز شده بود به ناآرامی و درگیری های خشونت آمیز رسیده است؛ بدیهی است که در چنین شرایط مسئولان در سطوح عالی و امنیتی شیوه های مختلفی را برای برقراری هرچه سریعتر آرامش بکار می گیرند.

در این بین، اما خطا هایی نیز در جریان است که اگر نسبت به تبعات آن هشدار ندهیم و غافل شویم، می تواند نتایج غیرقابل جبران امنیتی در پی داشته باشد.

به گزارش تابناک به نقل از برترین ها؛ یکی از این اشتباهات آشکار، قطع گسترده اینترنت و سلب امکان برقراری هرگونه ارتباط و اطلاع رسانی است.

کاهش سرعت اینترنت و کار نکردن فیلترشکن ها در مواقع حساس، فارغ از درستی و نادرستی آن، سیاست آشنا و تکراری است.

قطع کامل اینترنت که از سال 1398 در دستور کار قرار گرفته، راهکار متفاوتی است که بار ها درباره آسیب های آن سخن رفته است.

این بار و با تشدید ناآرامی ها در سطح کشور از پنجشنبه شب، یعنی هجدم دی ماه شاهد قطع بی سابقه اینترنت بودیم.

قطعی اینترنت تا چندین ساعت به صورت کامل و بدون دسترسی به سایت های داخلی انجام شد.


برچسب ها: اینترنت - برقراری - اعتراضات صنفی - گسترده - امنیتی - سرعت اینترنت - بازار تهران
آخرین اخبار سرویس:

خلع سلاح رسانه ها خطاست!

خلع سلاح رسانه ها خطاست!