مطالب مرتبط:
جعبه سیاه اهدایی به ریکاردو ساپینتو چه بود؟
عکسی از گلاره عباسی در پشت صحنه در چشم باد
پایان فعالیت سامانه بارشی | بازگشت آلودگی به کلانشهرها | وزش باد شدید در شرق کشور
ویدیو| پرسپولیس زیر باران برای قهرمانی استارت زد
پایان فعالیت سامانه بارشی | بازگشت آلودگی به کلانشهرها | وزش باد شدید در شرق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 دی 1404 ساعت 14:552026-01-04بين الملل

چادرهای اهدایی به غزه؛ سرپناه هایی ناتوان در برابر باران، باد و زمستان


ارزیابی متخصصان حوزه اسکان در غزه نشان می دهد هزاران چادری که از سوی برخی کشورها برای آوارگان فلسطینی ارسال شده اند، در برابر باران و باد مقاوم نیستند و پس از طوفان های اخیر عملاً کارایی خود را از دست داده اند؛ - به گزارش سرویس بین الملل جماران، گاردین نوشت: هزاران چادری که از سوی چین، مصر و عربستان سعودی برای اسکان آوارگان فلسطینی در نوار غزه ارسال شده اند، تنها حفاظت بسیار محدودی در برابر باران و باد فراهم می کنند.

این موضوع در ارزیابی ای که توسط متخصصان حوزه اسکان در سرزمین ویران شده غزه تهیه شده، مورد تأکید قرار گرفته است.

این ارزیابی، ادعاهایی را که حاکی از تأمین سرپناه مناسب برای فلسطینیان غزه است، به طور جدی تضعیف می کند.

بر اساس برآوردهای سازمان ملل، طوفان های شدید هفته های اخیر باعث فروریختن یا آسیب دیدن هزاران چادر شده و دست کم 235 هزار نفر را تحت تأثیر قرار داده است.

این گزارش توسط کلاستر اسکان فلسطین تهیه شده است؛ نهادی که فعالیت نزدیک به 700 سازمان غیردولتی در فلسطین را هماهنگ می کند و ریاست آن بر عهده شورای پناهندگان نروژ است.

در این ارزیابی آمده است چادرهای تازه تحویل شده که محل اسکان صدها هزار نفر هستند، به احتمال زیاد نیاز به تعویض خواهند داشت .


برچسب ها: آوارگان فلسطینی - فلسطینی - ارزیابی - هزاران - هزار - برابر - اسکان
آخرین اخبار سرویس:

چادرهای اهدایی به غزه؛ سرپناه هایی ناتوان در برابر باران، باد و زمستان

چادرهای اهدایی به غزه؛ سرپناه هایی ناتوان در برابر باران، باد و زمستان