مطالب مرتبط:
حماس در آستانه انتخاباتی حساس؛ الحیه و مشعل، کدام یک رییس دفتر سیاسی می شوند؟
اقتصاد، پاشنه آشیل دولت ترامپ؛ از برگ برنده انتخاباتی تا عامل فرسایش سیاسی در 2026
حماس در آستانه انتخاباتی حساس
عصبانیت سایت جبهه پایداری از درخواست اصولگرایان برای رفع فیلترینگ تلگرام
باهنر: با رقبای سیاسی ائتلاف نمی کنیم/ رقابت باید جدی و منصفانه باشد/ مرعشی: کارگزاران در جبهه اصلاحات نقش اعتدالی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 13:252025-12-31سياسي

66 حزب و 13 جبهه شرایط قانونی ارائه فهرست انتخاباتی را دارند


رییس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا امروز، 66 حزب و 13 جبهه سیاسی به صورت رسمی شرایط قانونی برای ارائه فهرست انتخاباتی را دارند و این تعداد همچنان در حال افزایش است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، علی زینی وند، معاون وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات کشور، در نشستی با محسن برمهانی معاون سیما و مدیران شبکه های تلویزیون، با قدردانی از تعامل و هم افزایی شکل گرفته میان ستاد انتخابات کشور و سازمان صداوسیما، گفت: تعامل بسیار خوبی میان این دو مجموعه وجود دارد و همکاری نزدیکی در حال انجام است.

  رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به مهم ترین تغییرات قانون جدید انتخابات تصریح کرد: یکی از مهم ترین این تغییرات، برگزاری انتخابات به صورت تمام الکترونیک است و در همین راستا، فیلم های آموزشی برای آگاهی عموم مردم با همکاری صداوسیما تولید و پخش خواهد شد.

 رخداد مهم دیگر در این دوره، که به طور ویژه در تهران اتفاق خواهد افتاد، برگزاری انتخابات به صورت تناسبی است؛ در این مدل، احزاب و جریانات سیاسی نقش برجسته و اصلی را ایفا خواهند کرد.

  وی افزود: تا امروز، 66 حزب و 13 جبهه سیاسی به صورت رسمی شرایط قانونی برای ارائه فهرست انتخاباتی را دارند، البته این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد، چرا که به همه فعالان سیاسی و


برچسب ها: ستاد انتخابات کشور - رییس ستاد انتخابات کشور - انتخابات - رییس ستاد انتخابات - ستاد انتخابات - کشور - انتخاباتی
آخرین اخبار سرویس:

66 حزب و 13 جبهه شرایط قانونی ارائه فهرست انتخاباتی را دارند

66 حزب و 13 جبهه شرایط قانونی ارائه فهرست انتخاباتی را دارند