مطالب مرتبط:
خانه دارشدن 400 هزار خانوار کم درآمد تا 1407
آغاز اجرای طرح مسکن حمایتی وزارت راه وشهرسازی برای اقشار کم درآمد / اجرای طرح حمایتی مسکن حمایتی برای 400 هزار متقاضی
بسته حمایتی دولت برای صنایع کشور / تامین مالی 700 هزار میلیارد تومانی در زنجیره تولید
به هر طریق ممکن منابع مالی پروژه پل خلیج فارس را تامین می کنیم
پیش بینی مهم مشاوران املاک از بازار مسکن تا پایان سال/ قیمت مسکن و اجاره چه تغییری می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 دی 1404 ساعت 23:502026-01-19اقتصادي

تامین مالی 400 هزار واحد مسکن محرومان تا سال 1407


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تشریح جزییات مربوط به بسته حمایتی مسکن محرومان و کارگران، از تامین مالی 400 هزار واحد مسکن محرومان تا سال 1407 خبر داد.

- به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، حبیب اله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر رویکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم مبنی بر خانه دار شدن گروه های کم درآمد متقاضی مسکن، گفت: تمرکز دولت در بخش مسکن بر این موضوع قرار گرفته است که از طریق توسعه منابع و تمرکز سیاستی ، گروه های کم درآمد واقع در دهک های 1 تا 4 درآمدی که عمدتا به دلیل عدم تمکن مالی و ناتوانی در تامین سهم آورده ناچار به انصراف و یا فروش امتیاز طرح های حمایتی مسکن می شدند، مورد حمایت موثر قرار گیرند و سیاست های حمایتی و منابع کمیاب دولتی، به هدف موردنظر که خانه دار شدن این افراد است، اصابت کند.

وی با بیان اینکه از حدود 850 هزار متقاضی قطعی طرح های حمایتی دولت، بالغ بر 315 هزار متقاضی در دهک های یک تا چهار قرار دارند، افزود: بخشی از این تعداد، تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی هستند و بخش دیگری زیر مجموعه هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند.


برچسب ها: مسکن - راه و شهرسازی - وزارت راه و شهرسازی - مسکن محرومان - شهرسازی - مسکن و ساختمان - خانه دار شدن
آخرین اخبار سرویس:

تامین مالی 400 هزار واحد مسکن محرومان تا سال 1407

تامین مالی 400 هزار واحد مسکن محرومان تا سال 1407