مطالب مرتبط:
متوسط پرشدگی مخازن سد های آذربایجان شرقی 19 درصد است
متوسط پرشدگی مخازن سدهای آذربایجان شرقی 19 درصد
سدهای آذربایجان شرقی تنها 19 درصد ذخیره دارند
توزیع هدفمند نهاده های دامی در آذربایجان شرقی
یک پیروزی و 2 تساوی نمایندگان آذربایجان شرقی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 دی 1404 ساعت 14:052025-12-24اقتصادي

بحران سدها در آذربایجان شرقی: ذخایر 19 درصد شد/ سد کردکندی صفر شد


حجم آب ورودی به سدهای آذربایجان شرقی به 603 میلیون و چهار هزار مترمکعب کاهش یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 42 درصد کاهش نشان می دهد.

- بحران سدها در آذربایجان شرقی: ذخایر 19 درصد شد/ سد کردکندی صفر شد یوسف غفارزاده اظهار کرد: حجم آب ورودی به سدهای آذربایجان شرقی به 603 میلیون و چهار هزار مترمکعب کاهش یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 42 درصد کاهش نشان می دهد.

 مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی با اشاره به کاهش آب سدها و منابع آبی استان و لزوم توجه عمومی به این موضوع، اعلام کرد: متوسط پرشدگی 11 سد اصلی و بزرگ استان در پایان آذر ماه امسال 19 درصد است که ضرورت دقت در مصرف آب را بیش از پیش گوشزد می کند.

یوسف غفارزاده دیروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حجم آب ورودی به سدهای آذربایجان شرقی به 603 میلیون و چهار هزار مترمکعب کاهش یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 42 درصد کاهش نشان می دهد.

وی افزود: اکنون حجم آب پشت سدهای آذربایجان شرقی 116 میلیون و چهار هزار مترمکعب است؛ ذخیره آب سد کردکندی به صفر رسیده و بیشترین حجم آب پشت سد با 48 درصد پرشدگی مخزن مربوط به سد ارسباران می باشد، ضمن اینکه حجم آب موجود در سد آیدوغموش نیز اکنون به چهار درصد رسیده که هشداری جدی برای مدیریت مصرف آب استان است.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - یوسف غفارزاده - کاهش - سدها - شرقی - مترمکعب
آخرین اخبار سرویس:

بحران سدها در آذربایجان شرقی: ذخایر 19 درصد شد/ سد کردکندی صفر شد

بحران سدها در آذربایجان شرقی: ذخایر 19 درصد شد/ سد کردکندی صفر شد