مطالب مرتبط:
ابطال معاینه فنی 2845 خودرو در پایتخت رسانه7 | اخبار ورزشی
ابطال معاینه فنی 2845 مورد و اعمال قانون 200 هزار خودروی دودزا در تهران
علایی مقدم: قزوین پایتخت اتحاد و همدلی قوم ها است/ عملکرد فنی تیم رضایت بخش بوده
قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه 6 دی ماه
فوری: قیمت خودرو 6 دی 1404؛ این ارقام شما را شوکه می کند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 10:252025-12-28اجتماعي

ابطال معاینه فنی 2845 خودرو در پایتخت


رییس پلیس راهور تهران بزرگ از ابطال معاینه فنی 2845 خودرو و اعمال قانون برای بیش از 200 هزار خودروی دودزا در پاییز امسال خبر داد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ،، سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همزمان با اجرای طرح زوج و فرد از در منزل، برخورد با خودرو های آلاینده و فاقد شرایط فنی با جدیت دنبال شد.

سردار موسوی پور با اشاره به تشدید اقدامات پلیس در دوره افزایش آلودگی هوا اظهار کرد: در پی تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای پایتخت، طرح زوج و فرد از در منزل از ساعت 6:30 صبح تا 20:30 شب در آذرماه اجرا شد و همچنان این طرح ادامه دارد.

در این مدت، همکاران پلیس راهور تهران بزرگ با خودرو های دودزا برخورد قانونی کرده و معاینه فنی 2845 خودرو در پاییز باطل شد.

وی افزود: شهروندانی که برخلاف طرح اعلام شده با خودرو خود از منزل خارج شوند، مشمول جریمه 200 هزار تومانی خواهند شد.

سردار موسوی پور با تأکید بر اینکه خودرو های دارای نقص فنی، به ویژه خودرو های دودزا، در شرایط فعلی آلودگی هوا خطری جدی برای سلامت شهروندان محسوب می شوند، گفت: این خودرو ها علاوه بر ابطال معاینه فنی، ملزم به مراجعه به تعمیرگاه و رفع نقص و دریافت معاینه فنی جدید از مراکز مجاز هستند.


برچسب ها: پلیس راهور تهران بزرگ - رییس پلیس راهور تهران بزرگ - پلیس راهور تهران - رییس پلیس راهور تهران - خودرو - پلیس راهور - معاینه فنی
آخرین اخبار سرویس:

ابطال معاینه فنی 2845 خودرو در پایتخت

ابطال معاینه فنی 2845 خودرو در پایتخت