مطالب مرتبط:
جزییات تعطیلی دوشنبه 1 دی؛ شروع به کار ادارات و مراکز آموزشی فردای شب یلدا
تاخیر در آغاز به کار مدارس دانشگاه ها مراکز آموزشی و ادارات استان فارس بمناسب شب یلدا
آغاز به کار ادارات و مراکز آموزشی کردستان با دو ساعت تأخیر
برگزاری منظم امتحانات نهایی تضمینی برای حفظ اعتبار نظام آموزشی کشور است
استاندار البرز: شتاب در ساخت فضاهای آموزشی و هنرستان ضروری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 08:252025-12-22اجتماعي

اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی


معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از اعزام مشمولان عادی، دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به مراکز آموزشی روز دوشنبه اول دی 1404 خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، سرهنگ اسماعیل رجب زاده با بیان اینکه اعزام انفرادی مشمولان صرفاٌ تا شعاع 300 کیلومتری از محل سکونت تا مرکز آموزش است گفت: در صورت استقرار مرکز آموزش در فاصله بیش از 300 کیلومتری تا محل تجمع وظیفه عمومی، اعزام مشمول بصورت تمرکزی و توسط وظیفه عمومی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد مشمولان نسبت به کنترل برگه محل مراجعه اقدام کنند افزود: آن دسته از مشمولانی که در برگه محل مراجعه معاونت وظیفه عمومی قید شده است، ساعت 7 اول دی 1404 برای اعزام با اتوبوس های تعیین شده بدون همراه، در معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان به نشانی رشت، بلوار فاتحان نبل الزهرا، کیلومتر 3 جاده رشت به قزوین، جنب پلیس راهنمایی و رانندگی حضور داشته باشند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان گفت: بقیه مشمولان با رعایت بازه زمانی تعیین شده به مراکز آموزش نیرو های مسلح به صورت خود معرف مراجعه کنند.

 سرهنگ اسماعیل رجب زاده با تاکید بر حضور به موقع و توجه نکردن به شایعات پخش شده در فضای مجازی افزود: در مراکز آموزش تمهیدات لازم برای پذیرش مشمولان ا


برچسب ها: وظیفه عمومی - مشمولان - فرماندهی انتظامی - عمومی - مشمول - وظیفه - اعزام
آخرین اخبار سرویس:

اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی

اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی