مطالب مرتبط:
عارف: هیچ راهی جز اولویت اول دادن به علم و فناوری نداریم
معاون رییس جمهور: دولت را با تورم بالای 45 درصد تحویل گرفتیم/ رشد 10 درصدی تورم بعد از جنگ 12 روزه/ ناترازی گاز از دولت های قبل به ارث رسیده است
ضرورت بهره گیری از پژوهش برای حل مسائل اولویت دار جامعه
هیج فیلمی مثل «کد 700» نمی توانست جنگ 12 روزه را ترسیم کند
تامین مالی 3 پروژه زیرساختی منطقه ویژه پارسیان در اولویت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1404 ساعت 15:402025-12-23سياسي

معاون اول: مسائل مالی برای جوان دانشمند ایرانی در انتهای اولویت هاست / جنگ 12 روزه نشان داد اولویت با علم و فناوری است


عارف با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه های برجسته جهان عموماً از اساتید ایرانی هستند، گفت: مسئولیت برای ماندن در ایران و رفتن بسیار سخت است و شما دانشمندان برجسته پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران تصمیم درستی برای ماندن در کشور گرفته اید.

- عارف با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه های برجسته جهان عموماً از اساتید ایرانی هستند، گفت: مسئولیت برای ماندن در ایران و رفتن بسیار سخت است و شما دانشمندان برجسته پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران تصمیم درستی برای ماندن در کشور گرفته اید.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه با ظرفیت جوانان دانشمند ایرانی در فناوری های پیشرفته در جهان مدعی شدیم و وحدت در فرماندهی هوش مصنوعی نه دخالت بلکه یک ضرورت است، تاکید کرد: باید همه بخش های فعال در زمینه هوش مصنوعی هم افزا باشند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در بازدید از پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران گفت: در کشور ما جوانان دانشمند ویژگی های منحصر به فردی دارند و محل کار و زندگی خود را انتخاب می کند و با وجود اینکه مسائل اقتصادی و مالی برای او بسیار مهم است اما شهادت می دهم برای جوان دانشمند ایرانی در انتهای فهرست اولویت ها و معیارها قرار دارد.


برچسب ها: ایران - هوش مصنوعی - دانشمند - اساتید دانشگاه - دانشمند ایرانی - اساتید - ایرانی
آخرین اخبار سرویس:

معاون اول: مسائل مالی برای جوان دانشمند ایرانی در انتهای اولویت هاست / جنگ 12 روزه نشان داد اولویت با علم و فناوری است

معاون اول: مسائل مالی برای جوان دانشمند ایرانی در انتهای اولویت هاست / جنگ 12 روزه نشان داد اولویت با علم و فناوری است