مطالب مرتبط:
پیام تبریک رییس جمعیت هلال احمر به مناسبت سالروز مبعث پیامبر اکرم(ص)
امدادرسانی 20 گروه عملیانی هلال احمر در جاده های خراسان شمالی
پرداخت 50 میلیارد ریال کمک هزینه درمانی هلال احمر زنجان به بیماران نیازمند
شاه چراغ، چراغان در شب مبعث پیامبر رحمت
اینفوگرافی/ ایران در آستانه خاموشی جمعیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 دی 1404 ساعت 10:552026-01-17سياسي

گفتار پیامبر چراغ راه جمعیت هلال احمر در یاری رساندن به نیازمندان است


رییس جمعیت هلال احمر در پیامی ضمن تبریک سالروز بعثت پیامبر اکرم(ص) گفت: گفتار پیامبر اسلام(ص) چراغ راه جمعیت هلال احمر در یاری رساندن به نیازمندان است.

- رییس جمعیت هلال احمر در پیامی ضمن تبریک سالروز بعثت پیامبر اکرم(ص) گفت: گفتار پیامبر اسلام(ص) چراغ راه جمعیت هلال احمر در یاری رساندن به نیازمندان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند در پیامی به مناسبت گرامیداشت سالروز بعثت پیامبر اسلام، افزود: جهان برای رسیدن به افق های حقیقیِ انسان دوستی به پیامبری نظیر حضرت محمد مصطفی (ص) نیاز داشت که با مبعوث شدن به نبوت، شکوه بشردوستی را برای انسان ها ظاهر کرد.

وی اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با این کلام نورانی از لسان مبارک خود که فرمود: خدای رحمان، مهربان است با آنان که مهربان اند، پس شما به آنان که در زمین اند، رحم کنید تا آنکه در آسمان است، به شما رحم نماید به نوع بشر آموخت که کسب رضایت خالق از راه امدادرسانی به مخلوق می گذرد.

به گفته وی، خاتم الانبیا (ص) جوهر بی همتای نوع دوستی و گوهر بی مانند انسانیت است آنجا که می فرماید: من از دنیا سه چیز را بیشتر از هر چیز دوست دارم: راهنمایی گمراه، کمک و یاری دادن به ستمدیده و محبت ورزی به بینوایان .


برچسب ها: جمعیت هلال احمر - پیامبر - پیامبر اسلام - هلال احمر - رییس جمعیت هلال احمر - یاری رساندن - بعثت پیامبر
آخرین اخبار سرویس:

گفتار پیامبر چراغ راه جمعیت هلال احمر در یاری رساندن به نیازمندان است

گفتار پیامبر چراغ راه جمعیت هلال احمر در یاری رساندن به نیازمندان است