مطالب مرتبط:
کارخانه لبنیات شهرستان گِرمی از رکود 20 ساله خارج شد
دستگیری لیدر 18 ساله اقدامات تروریستی شهرستان شهر قدس استان تهران
دستگیری رهبر 18 ساله اقدامات تروریستی شهرستان شهر قدس استان تهران
داور مسابقه فولاد بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شد + ویدئو
خارج شوید از مسر ولایت عاقبت بخیر نمی شوید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 دی 1404 ساعت 17:052026-01-17اقتصادي

کارخانه لبنیات شهرستان گِرمی از رکود 20 ساله خارج شد


کارخانه تولید لبنیات شهرستان گرمی مغان که به دلیل تنگنای مالی و نبود سرمایه در گردش از 20 سال قبل دچار وقفه و تعطیلی شده بود، با پیگیری مسئولان و همت بنیاد علوی به چرخه تولید بازگشت.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، سرمایه گذار و مجری کارخانه لبنیات شهرستان گرمی مغان روز شنبه اظهار کرد: این مجموعه از حدود 30 سال قبل فعال بود و در سال 85 نیز حدود 20 تا 30 میلیارد ریال سرمایه گذاری و روزانه 50 تن انواع خامه، شیر پاستوریزه و پنیرگاوی و گوسفندی را تولید و روانه بازار کردیم.

علی شهبازی افزود: به علت مشکلات مالی و نبود سرمایه در گردش فعالیت کارخانه از بیش از 10 سال قبل دچار رکود و تعطیلی شده بود و خوشبختانه با پیگیری مسئولان و همکاری بنیاد علوی، کارخانه بار دیگر احیا و چرخه تولید در آن آغاز شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر روزانه 700 تا 750 تن شیر از دامداران منطقه خریداری و به کارخانه حمل می شود و پنج نفر در این مجموعه تولیدی مشغول کار هستند و در صورت استمرار حمایت مسئولان امکان اشتغال زایی تا 50 نفر نیز وجود دارد.

علی اصغری، مجری برنامه های بنیاد علوی در استان اردبیل نیز در این رابطه گفت: این واحد تولیدی را در راستای توانمندسازی واحد های دامپروری و دامداری منطقه شناسایی کردیم و با تامین 10 میلیارد ریال سرمایه در گردش امکان فعالیت


برچسب ها: کارخانه - سرمایه در گردش - سرمایه - شهرستان گرمی - شهرستان - سرمایه گذار - تولید
آخرین اخبار سرویس:

کارخانه لبنیات شهرستان گِرمی از رکود 20 ساله خارج شد

کارخانه لبنیات شهرستان گِرمی از رکود 20 ساله خارج شد