مطالب مرتبط:
از شدت سرمای هوا در اصفهان کمی کم می شود
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
آلمان خطاب به اسراییل: تداوم شهرک سازی نقض آشکار قوانین بین الملل است
60 ثانیه با خراسان شمالی؛ از تسلیت وزیر آموزش و پرورش تا تداوم یخبندان
تداوم درگیری قسد با نیروهای جولانی در حلب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1404 ساعت 13:552025-12-23اجتماعي

ایجاد و ماندگاری پدیده مه با رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا


به علت وجود رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا، شرایط ایجاد و ماندگاری پدیده مه گرفتگی پیش بینی می شود.

- به علت وجود رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا، شرایط ایجاد و ماندگاری پدیده مه گرفتگی پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزی ؛ پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی به گفته رضا مرادی کارشناس هواشناسی بدین شرح است: مطابق بررسی ها تداوم پایداری هوا، سکون نسبی جو و وارونگی دما موجب تداوم ظرفیت انباشت آلاینده های جوی در استان تا صبح فردا (چهارشنبه) پیش بینی می شود.

بر این اساس امروز هشدار آلودگی سطح زرد شماره 7 اداره کل هواشناسی استان مرکزی در خصوص افزایش غلظت آلاینده های جوی در برخی از ساعات در اراک و سایر مناطق صنعتی و پر جمعیت استان تا صبح چهارشنبه صادر شده است.

از نظر دمایی بررسی ها نشان دهنده ماندگاری هوای سرد شبانه (با شدت کمتر نسبت به روز های گذشته) طی 24 ساعت آینده است.

همچنین به دلیل وجود رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا طی این مدت شرایط ایجاد و ماندگاری پدیده مه در مناطق مستعد استان از جمله مناطق حاشیه تالاب میقان وجود دارد.

بررسی های فعلی حاکی از نفوذ یک موج کم دامنه تراز میانی جو از بامداد روز چهارشنبه می باشد که در صورت عدم تغییر در الگوی مدل ها می تواند سبب برخی بارش های پراکنده برف و باران در مناطقی از استان شود.


برچسب ها: ماندگاری - پیش بینی - سرمای هوا - تداوم - استان مرکزی - استان - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد و ماندگاری پدیده مه با رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا

ایجاد و ماندگاری پدیده مه با رطوبت سطحی و تداوم سرمای هوا