مطالب مرتبط:
نظر کمیسیون داوران فدراسیون کشتی در مورد اعتراض ها اعلام شد
هفتمی همدان در رقابت های کشتی قهرمانی کشور
از انتخاب غلط سرمربی تا تکرار اشتباهات گذشته
ثبت نام 65 از کردستانی در چهارمین دوره طرح سنجش و سطح بندی داوران مسابقات قرآن
ثبت نام 65 کردستانی در چهارمین دوره سطح بندی داوران مسابقات قرآن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1404 ساعت 11:102026-01-14ورزشي

اعلام نظر کمیسیون داوران درباره اشتباهات داوری در رقابت های کشتی


کمیسیون داوران نظر خود را درباره اشتباهات داوری در مسابقات کشتی فرنگی و آزاد قهرمانی کشور اعلام کرد.

- اعلام نظر کمیسیون داوران درباره اشتباهات داوری در رقابت های کشتی کمیسیون داوران نظر خود را درباره اشتباهات داوری در مسابقات کشتی فرنگی و آزاد قهرمانی کشور اعلام کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، کمیسیون داوران نظر خود را درباره اعتراضات به داوری در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور که 26 تا 28 آذر در اهواز و رقابت های کشتی آزاد قهرمانی کشور که 3 تا 5 دی در تبریز برگزار شدند، اعلام کرد.

پس از بررسی کمیسیون داوران نظرات به شرح زیر اعلام می شود:1- در مورد کشتی 72 کیلوگرم، بین امیررضا عالی وند از خوزستان و کیا رستمی از کردستان، پس از بررسی به جای 2 امتیاز باید 4 امتیاز داده می شد، اما در نهایت نتیجه مسابقه تغییر نکرده است.

2- در مورد مسابقه 77 کیلوگرم، بین امیرمهدی سعیدی نوا (قرمز) از قم و علی اسکو (آبی) از مازندران، با توجه به خطای کشتی گیر آبی در اجرای فن کشتی گیر قرمز علاوه بر 4 امتیاز، علی اسکو باید 2 امتیاز نیز جریمه می شد که با در نظر گرفتن این امتیاز سعیدی نوا برنده این مسابقه اعلام می شود.

3- در مورد کشتی 74 کیلوگرم آزاد بین محمدرضا عسگرپور از فارس و علی رضایی از مازندران، اخطار لحظات پایانی داوران به کشتی گیر فارس که ب


برچسب ها: اشتباهات داوری - قهرمانی کشور - کمیسیون - داوران - مسابقات کشتی - آزاد قهرمانی - اعلام
آخرین اخبار سرویس:

اعلام نظر کمیسیون داوران درباره اشتباهات داوری در رقابت های کشتی

اعلام نظر کمیسیون داوران درباره اشتباهات داوری در رقابت های کشتی