مطالب مرتبط:
برقراری امنیت کامل در کشور با جانفشانی نیروهای انتظامی و بسیجی
استاندار خوزستان: نیروهای انتظامی و بسیجی در اغتشاشات اخیر جانفشانی کردند
ضارب بسیجی مدافع امنیت در همدان دستگیر شد
تشکر مردم از نیروهای حافظ امنیت در سمنان
عیادت سرلشکر موسوی از مدافعان امنیت در مراکز درمانی تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 دی 1404 ساعت 23:502026-01-17سياسي

امنیت کامل در کشور با جانفشانی نیروهای انتظامی و بسیجی برقرار شد


استاندار خوزستان با اشاره به رشد درخت انقلاب اسلامی با خون شهدای امنیت گفت: نیروهای جان بر کف انتظامی و بسیجی در جریان اغتشاشات اخیر جانفشانی کردند.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمدرضا موالی زاده شنبه شب در جریان دیدار با خانواده شهید امید افراسیابی در گتوند که در جریان اغتشاشات اخیر به درجه رفیع شهادت نائل شد، افزود: همه اقشار جامعه از اصناف، فرهنگیان، نیرو های انتظامی، بسیجی، امنیت و توده های مختلف صف به صف پشت مقام معظم رهبری ایستادند و امنیت کامل بار دیگر در کشور برقرار شد.

وی ادامه داد: مردم از کیان انقلاب حراست کردند و بار دیگر بینی دشمن را به خاک مالیدند؛ دشمن هربار این خطا را مرتکب شود ملت ایران باز همین درس را به او خواهند داد.

موالی زاده ضمن عرض ادب و احترام به خانواده شهید افراسیابی گفت: وجود شهدا برای ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی و قبل از آن مایه خیر و برکت بوده و شهادت در فرهنگ تشیع و مکتب اهل بیت (ع) از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

استاندار خوزستان افزود: اگر خون مطهر این شهدا نبود عظمت اسلام و مکتب تشیع به اینجا نمی رسید؛ درخت تناور انقلاب اسلامی امروز با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و جانفشانی مدافعان امنیت از هر زمان دیگری استوارتر است.


برچسب ها: انتظامی - امنیت - دیدار با خانواده شهید - اغتشاشات - استاندار خوزستان - بسیجی - نیروهای انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

امنیت کامل در کشور با جانفشانی نیروهای انتظامی و بسیجی برقرار شد

امنیت کامل در کشور با جانفشانی نیروهای انتظامی و بسیجی برقرار شد