مطالب مرتبط:
تجلیل از برترین های قرآنی در دورود
تصاویر/ تجلیل از طلاب نخبه پژوهشی حوزه علمیه استان یزد
تصاویر/تجلیل شهید عرصه تبلیغ بین الملل و روحانی جانباز در کاشان
تجلیل از 500 حافظ قرآن در اردوگاه آوارگان «الشاطئ» غزه
تجلیل استاندار فارس از جانباز جهادگر دفاع مقدس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 دی 1404 ساعت 23:402025-12-26فرهنگي

از دلتنگی بهزاد فراهانی برای دخترش تا تجلیل از دو هنرمند


بهزاد فراهانی در شب جایزه ادبیات نمایشی از دلتنگی هایش گفت.

- بهزاد فراهانی در شب جایزه ادبیات نمایشی از دلتنگی هایش گفت.

به گزارش ایسنا، یازدهمین دوره انتخاب آثار برتر ادبیات نمایشی ایران با حضور نویسندگان و مترجمان برتر این حوزه شامگاه جمعه(5 دی ماه) در خانه هنرمندان برگزار شد.

در بخش اول این مراسم از داوود کیانیان تجلیل شد.

کیانیان پس از دریافت جایزه بابت این تجلیل از تمام دست اندرکاران تشکر کرد.

در ادامه هیات داوران بخش نمایشنامه های ترجمه چاپ شده، مجید مصطفوی، رامتین گلکار و سلحشور بر روی صحنه حاضر شدند.

در بخش نمایشنامه های ترجمه شده چاپ شده در سال های 1402 و 1403 از ایلناز حقوقی و حمید دشتی تقدیر به عمل آمد و تندیس و دیپلم افتخار این بخش به مقداد جاوید صباغیان برای اورستس تعلق گرفت.

صباغیان در سخنان کوتاهی گفت: خوشحالم که هیات داوران این جایزه را به من دادند و از چندتن از دوستانم که در ترجمه کتاب اورستس من را همراهی کردند تشکر می کنم.

در ادامه نوبت به بخش نمایشنامه های تالیفی چاپ شده رسید و کامران شهلایی، مهدی میرباقری و هاله مشتاقی نیا به عنوان اعضای هیات داوران بر روی صحنه حاضر شدند.

در بخش نمایشنامه های تألیفی چاپ شده از محمدرضا آریان فر، غلامحسین دولت آبادی و مهدی اکبری (اولین نمایشنامه چاپ شده) تقدیر شد.


برچسب ها: ادبیات نمایشی - بهزاد فراهانی - فراهانی - هیات داوران - جایزه - نمایشنامه - ادبیات
آخرین اخبار سرویس:

از دلتنگی بهزاد فراهانی برای دخترش تا تجلیل از دو هنرمند

از دلتنگی بهزاد فراهانی برای دخترش تا تجلیل از دو هنرمند