مطالب مرتبط:
اغتشاشگران 4 حافظ امنیت را در خراسان شمالی به شهادت رساندند |
شهادت نیروی پلیس کیش در درگیری با اغتشاشگران
2 پلیس در قم با 40 ضربه چاقو اغتشاشگران به شهادت رسیدند
2 پلیس با 40 ضربه چاقو اغتشاشگران به شهادت رسیدند
فرزند شهید نورعلی شوشتری به دست اغتشاشگران به شهادت رسید، که بود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1404 ساعت 16:052026-01-11بين الملل

اغتشاشگران برخی از پزشکان را به شهادت رساندند


اغتشاشات، با آتش زدن اموال و مراکز درمانی تعدادی از کادر درمان را به شهادت رساندند.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ محمدحسین زارع زاده رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی، در خصوص پشت پرده اغتشاشات حال حاضر کشور گفت: سال 1404 با مذاکرات ایران و سایر کشور ها برای برجام و مسائل هسته ای آغاز شد.

در حین مذاکرات رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکای جنایتکار با خیال اینکه نظام اسلامی را به زانو در بیاورند و نقشه شوم شان برای تجزیه کشور قدرتمند ایران را به سرانجام برسانند، به کشور حمله کردند؛ اما خواسته هایشان محقق نشد.

وی در ادامه بیان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی بعد از ناکام ماندن در اجرای برنامه هایشان علیه ایران، یک سری از افراد را برای اینکه از داخل ناآرامی هایی را در ایران ایجاد کنند، اجیر کردند.

زارع زاده درخصوص اغتشاشات حال حاضر توضیح داد: در چند روز گذشته برخی از کسبه به واسطه اینکه درآمد ها و کسب و کارشان دچار اختلال شده بود، معترض شدند، اما این اعتراض منجر به فراهم شدن زمینه ای شد تا افراد غیر آدم های رژیم صهیونیستی و موساد بین معترضان حضور پیدا کنند.

از این رو کم کم یک تجمع آرام را تبدیل به اغتشاش کردند.

وی در ادامه بیان کرد: افراد رژیم صهیونیستی و موساد علاوه بر ایجاد اغتشاش، حملاتی علیه مردم و امکانات شهری در اقصی نقاط کش


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - اغتشاشات - ایران - صهیونیستی - کشور - رییس سازمان بسیج - مذاکرات
آخرین اخبار سرویس:

اغتشاشگران برخی از پزشکان را به شهادت رساندند

اغتشاشگران برخی از پزشکان را به شهادت رساندند