مطالب مرتبط:
حضور با شکوه زائران فرا مرزی، در دیار مقاومت
پشت پرده عدم حضور کلارنس سیدورف در ایران چیست ؟ + جزییات
افزایش معنادار حضور در اعتکاف 1404/ 70 درصد معتکفین جوان و نوجوان بودند
دعوت از مردم سراسر کشور برای حضور حماسی در راهمپیمایی 19 دی
اولین واکنش سرمربی بارسلونا پس از حضور در فینال + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1404 ساعت 14:302026-01-09سياسي

48 سال حضور، 48 سال شکوه


قیام مردم در نوزدهم دی ماه 1356، سر آغاز مرحله ای نوین در نهضت اسلامی و حضوری با شکوه برای دفاع از رهبری این نهضت در برابر توطئه های مشترک استبداد و استعمار بود.

- قیام مردم در نوزدهم دی ماه، سر آغاز مرحله ای نوین در نهضت اسلامی و حضوری با شکوه برای دفاع از رهبری این نهضت در برابر توطئه های مشترک استبداد و استعمار بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ قیام مردم قم در نوزدهم دی ماه 1356 نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران محسوب می شود.

این رویداد که در حقیقت، اعتراضات مردمی در واکنش به انتشار مقاله ی توهین آمیز روزنامه اطلاعات نسبت به امام خمینی (ره) بود، ابتدا در قم به رویارویی خونین با نیرو های امنیتی رژیم پهلوی انجامید و سپس دمینووار سایر شهر ها را در نوردید و آن ها را یکی پس از دیگری به زنجیره قیام علیه پهلوی پیوند داد.

مورخان معتقدند این حادثه ظرفیتی را ایجاد کرد که به حرکت انقلابی مردم برای پیروزی بر استبداد پهلوی سرعت داد؛ بنابراین می توان گفت این واقعه به مثابه شعله خشم ملت بود که نوزدهم دی ماه از زیر خاکستر سر برآورد و یک سال بعد در بهمن ماه 57 کاخ ظلم پهلوی را به کلی به آتش کشید.

تحلیل این حادثه -که چند روز پس از سفر کارتر به تهران و تعریف و تمجید های اغراق آمیز او از محمد رضا پهلوی اتفاق افتاد- نشان می دهد رژیم پهلوی با چراغ سبز آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

48 سال حضور، 48 سال شکوه

48 سال حضور، 48 سال شکوه