مطالب مرتبط:
موارد عسر و حرج را به نفع بانوان تصویب کردیم/ بندهایی اضافه کردیم که مزاحمت مرد، مانع صدور حکم طلاق نشود
مرور مطبوعات هرمزگان 15 دی ماه/گامی مهم در تحقق عدالت درمانی هرمزگان
20 میلیون نفر به کالابرگ جدید اضافه شدند؛ دستور تازه پزشکیان
23 هزار جهانگرد خارجی به فارس سفر کردند
پولادگر: در جنگ 12 روز 2.5 برابر به آمار جانبازان اضافه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 دی 1404 ساعت 16:002026-01-05پزشكي

68 مؤسسه درمانی جدید به فارس اضافه شد


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تاکنون، پروانه بهره برداری 68 موسسه درمانی جدید در بخش خصوصی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه های این معاونت صادر شده است.

- معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز: 68 مؤسسه درمانی جدید به فارس اضافه شد ایسنا/فارس معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تاکنون، پروانه بهره برداری 68 موسسه درمانی جدید در بخش خصوصی از سوی اداره ارزیابی و صدور پروانه های این معاونت صادر شده است.

امین نیاکان با تاکید بر حمایت از کارآفرینی و توسعه اشتغال در بخش سلامت، گفت: با توجه به وجود ظرفیت های بی شمار در حوزه سلامت فارس، بستر ایجاد اشتغال و کارآفرینی در این حوزه فراهم است.

وی با اشاره به اینکه توسعه اشتغال در بخش سلامت، در چارچوب قانون و مقررات و با بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است، افزود: صدور پروانه های بهره برداری این موسسه ها در اداره ارزیابی و صدور پروانه های معاونت درمان انجام می شود.

تمدید 190 پروانه موسسه درمانی، صدور موافقت اصولی با 176 موسسه جدید، افزایش بخش و تجهیزات سرمایه ای و بررسی 475 نقشه فضای فیزیکی موسسات درمانی، بخش دیگری از عملکرد ادا


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی - درمان - خدمات بهداشتی درمانی - درمانی - دانشگاه علوم - پروانه بهره برداری - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

68 مؤسسه درمانی جدید به فارس اضافه شد

68 مؤسسه درمانی جدید به فارس اضافه شد