مطالب مرتبط:
ثبت احوال نقش اساسی در حفظ هویت و امنیت اجتماعی کشور دارد
 48 قنات بم آماده ثبت ملی شد
تیم ملی فوتبال بنین در جام ملتهای آفریقا نخستین پیروزی را ثبت کرد
«چشمه قدمگاه» در فارس به عنوان اثر طبیعی ملی ثبت شد
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: امکان جعل اسناد به حداقل رسیده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 14:152025-12-28اقتصادي

کارت ملی هوشنمد در کما؛ انتقادهای وزیر کشور از ثبت احوال، «کارگر» می شود؟


آیا شما هم از همان افرادی هستید که سالها و همچنان باید در انتظار رسیدن کارت ملی هوشمند صبوری کند؟ - وزیر کشور، در مراسم تودیع هاشم کارگر و معارفه محمد جمالو، رییس سازمان ثبت احوال در ششم دی یعنی روز گذشته اعلام کرد که حدود 6 میلیون نفر همچنان در انتظار دریافت کارت ملی هوشمند هستند.

به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، اسکندر مومنی وزیر کشور در اظهاراتش عقب ماندگی انباشته از سال های گذشته در زمینه صدور کارت ملی هوشمند را غیرقابل پذیرش دانست.

وی تأکید کرد که چنین تأخیری با ادعای پیشرفت خدمات عمومی سازگار نیست و باید به عنوان اولویت فوری با برنامه کوتاه مدت جبران شود.

بر اساس اخبار، ریشه اصلی این تأخیرها به مشکلات تأمین مواد اولیه بازمی گردد.

پیشتر حامد معیر، معاون نوآوری و هوشمندسازی سازمان ثبت احوال، توضیح داده بود که سازمان در درج اطلاعات هویتی و فرآیند صدور هیچ محدودیتی ندارد و ظرفیت تولید ماهانه 2 تا 2.

2 میلیون کارت را داراست، اما کمبود بدنه کارت (از جنس پلی کربنات) و تراشه (چیپ) که مسئولیت تأمین آن با دستگاه های دیگر مانند چاپخانه دولتی است، سرعت را کاهش داده است.

پیش بینی می شود با رفع این مشکل تا پایان سال جاری، عقب ماندگی 5 تا 6 میلیونی در مدت 3 تا 4 ماه جبران شود.


برچسب ها: کارت ملی هوشمند - سازمان ثبت احوال - کارت ملی - وزیر کشور - ثبت احوال - هوشمند - رییس سازمان ثبت احوال
آخرین اخبار سرویس:

کارت ملی هوشنمد در کما؛ انتقادهای وزیر کشور از ثبت احوال، «کارگر» می شود؟

کارت ملی هوشنمد در کما؛ انتقادهای وزیر کشور از ثبت احوال، «کارگر» می شود؟