مطالب مرتبط:
پیام آیت الله العظمی مکارم شیرازی در پی حوادث اخیر کشور
مراسم نهمین سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
ویدیو / مراسم سالگرد درگذشت «آیت الله هاشمی رفسنجانی»
گزارش تصویری/ مراسم نهمین سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
فیلم/ برگزاری مراسم سالگرد آیت الله هاشمی رفسنجانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 14:152026-01-10سياسي

آیت الله مکارم شیرازی: مسئولین در قطع دست منفعت طلبان هیچ گونه مماشاتی نکنند


آیت الله مکارم شیرازی در پیامی آورده است: مسئولان باید با نظارت قوی تر در مبارزه با فساد و قطع دست منفعت طلبان قدم بردارند و در این زمینه هیچ گونه مماشاتی نکنند - آیت الله مکارم شیرازی: مسئولین در قطع دست منفعت طلبان هیچ گونه مماشاتی نکنند ایسنا/قم آیت الله مکارم شیرازی در پیامی آورده است: مسئولان باید با نظارت قوی تر در مبارزه با فساد و قطع دست منفعت طلبان قدم بردارند و در این زمینه هیچ گونه مماشاتی نکنند آیت الله ناصر مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعیان در پی حوادث اخیر کشور پیامی صادر کرد که به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر اطلاع رسانی این مرجع تقلید در رو.

ز شنبه 20 دی به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم ملت شریف ایران؛ اتفاقات و وقایع روزهای اخیر قلب هر انسان دلسوزی را به درد آورده است.

این ملت بهای سنگینی برای استقلال و عزت خود پرداخته و اکنون که دشمن جدی تر از گذشته به خیال خود برای ضربه زدن به این سرزمین و مردم آن توطئه نموده است باید بیش از پیش وحدت خویش را حفظ نماییم.

لذا توجه شما عزیزان را به چند نکته لازم و ضروری می دانم: نخست: وجود مشکلات در اوضاع بازار و معیشت مردم، همه را آزار می دهد، لکن همگان خصوصاً نخبگان و اثرگذاران در هر نقطه از جامعه باید دقت کنند این اعتراض به حق، زمینه ای برای سوء استفاده نشود.


برچسب ها: آیت الله مکارم شیرازی - مکارم شیرازی - آیت الله مکارم - آیت الله - شیرازی - مبارزه با فساد - مکارم
آخرین اخبار سرویس:

آیت الله مکارم شیرازی: مسئولین در قطع دست منفعت طلبان هیچ گونه مماشاتی نکنند

آیت الله مکارم شیرازی: مسئولین در قطع دست منفعت طلبان هیچ گونه مماشاتی نکنند