مطالب مرتبط:
هالند و نروژ پس از 27 سال؛ آماده برای تاریخ سازی در جام جهانی 2026 | اخبار ورزشی
هالند و نروژ پس از 27 سال؛ آماده برای تاریخ سازی در جام جهانی 2026
هالند و نروژ پس از 27 سال؛ آماده برای تاریخ سازی در جام جهانی 2026
کدام مواد غذایی فشار چشم را کاهش می دهد؟+ جدول
جرم گیری طبیعی دندان با این مواد غذایی پرمصرف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 دی 1404 ساعت 23:002026-01-01پزشكي

کشف و معدوم سازی 3 تن مواد غذایی تاریخ گذشته در اهواز


رییس مرکز بهداشت شرق اهواز از کشف 3 تن مواد غذایی فاسد در شرکتهای پخش مواد غذایی این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، امرالله مردانی با اشاره به کشف و توقیف 3 تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته از شرکت های پخش مواد غذایی در این منطقه توسط کارشناسان بهداشت محیط، گفت: این محموله طی بازرسی های مستمر و هدفمند کارشناسان بهداشت محیط از مراکز نگهداری و توزیع مواد غذایی شناسایی و توقیف شد.

وی افزود: مواد غذایی کشف شده به دلیل پایان تاریخ مصرف و عدم رعایت ضوابط و استاندارد های بهداشتی، قابلیت مصرف نداشته و تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان به شمار می رفت.

مردانی تصریح کرد: پس از کشف این مواد غذایی، اقدامات قانونی لازم از جمله توقیف کامل محموله و انجام مراحل قانونی و نمونه برداری های موردنیاز صورت گرفت و این اقلام با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، تحت نظارت مراجع ذی صلاح معدوم خواهد شد تا از ورود آنها به چرخه مصرف جلوگیری شود.

رییس مرکز بهداشت شرق اهواز با تأکید بر اولویت حفظ سلامت عمومی جامعه، اظهار داشت: نظارت های بهداشتی بدون اغماض ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف، سودجویی و اقدام تهدیدکننده سلامت مردم، برخورد قانونی و قاطع انجام می شود.


برچسب ها: مواد غذایی - غذایی - مواد - بهداشت - بهداشت محیط - کارشناسان - توقیف
آخرین اخبار سرویس:

کشف و معدوم سازی 3 تن مواد غذایی تاریخ گذشته در اهواز

کشف و معدوم سازی 3 تن مواد غذایی تاریخ گذشته در اهواز