مطالب مرتبط:
مذاکرات پاکستان و بنگلادش درباره پیمان دفاعی
پاکستان به دنبال امضای قرارداد دفاعی با بنگلادش و فروش جت های JF-17 است
جنگنده اف-16 تایوان در دریا سقوط کرد
جنگنده اف 16 سقوط کرد
جنگنده «جی 20»؛ برگ برنده چین در نبرد با هواپیما های جنگی آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 16:252026-01-07بين الملل

مذاکرات بنگلادش با پاکستان بر سر خرید جنگنده


بر اساس اعلام ارتش پاکستان فرمانده نیروی هوایی این کشور و همتای بنگلادشی او مذاکراتی را بر سر فروش جنگنده های جی اف-17 تاندر به داکا به اجرا در آورده اند.

- بر اساس اعلام ارتش پاکستان فرمانده نیروی هوایی این کشور و همتای بنگلادشی او مذاکراتی را بر سر فروش جنگنده های جی اف-17 تاندر به داکا به اجرا در آورده اند.

به گزارش ایسنا، اسلام آباد در ماه های اخیر در تلاش برای افزایش فروش تسلیحات خود و تقویت روابط با بنگلادش بوده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، گفت وگوهای فرماندهان نیروهای هوایی بنگلادش و پاکستان در اسلام آباد در شرایطی صورت می گیرد که پاکستان به دنبال سرمایه گذاری به روی موفقیت های نیروی هوایی خود در درگیری کوتاه ماه مه گذشته با هند، رقیب دیرینه اش است؛ نبردی که شدیدترین نبرد میان این 2 کشور همسایه مسلح به سلاح هسته ای در نزدیک به سه دهه گذشته به شمار می رود.

به گزارش دفتر روابط عمومی ارتش پاکستان، ظهیر احمد بابر سیدو ، فرمانده نیروی هوایی پاکستان و حسن محمود خان ، همتای بنگلادشی او بر سر خرید جنگنده چندمنظوره جی اف-17 تاندر که حاصل همکاری مشترک پاکستان با چین است، گفت وگوهای مفصلی انجام دادند.

طبق این بیانیه که روز سه شنبه منتشر شد پاکستان همچنین به بنگلادش نسبت به تسریع روند تحویل هواپیمای آموزشی سوپر موششاک همرا


برچسب ها: پاکستان - بنگلادش - نیروی هوایی - ارتش پاکستان - فرمانده - هوایی - اسلام آباد
آخرین اخبار سرویس:

مذاکرات بنگلادش با پاکستان بر سر خرید جنگنده

مذاکرات بنگلادش با پاکستان بر سر خرید جنگنده