مطالب مرتبط:
شورای امنیت کشور:با تخریب گران مسلح و مخلان آرامش و امنیت مردم برخورد می شود
با تخریب گران مسلح و مخلان آرامش و امنیت مردم برخورد می شود
شورای امنیت کشور: با تخریب گران مسلح و مخلان آرامش و امنیت مردم برخورد می شود
هشدار شورای امنیت کشور به تخریب گران مسلح و مخلان آرامش و امنیت مردم
شورای امنیت کشور: با تخریب گران مسلح برخورد قاطع می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1404 ساعت 12:552026-01-10سياسي

با تخریب گران مسلح و مخلان امنیت مردم برخورد می شود


شورای امنیت کشور در اطلاعیه ای درباره حوادث اخیر اعلام کرد: در پاسخ به خواست آحاد جامعه برای برقراری نظم و امنیت، با تخریبگران مسلح و مخلان آرامش و امنیت هموطنان و همچنین با هرگونه تعرض به مراکز نظامی و انتظامی برخورد قاطع و قانونی لازم خواهد شد.

- شورای امنیت کشور در اطلاعیه ای درباره حوادث اخیر اعلام کرد: در پاسخ به خواست آحاد جامعه برای برقراری نظم و امنیت، با تخریبگران مسلح و مخلان آرامش و امنیت هموطنان و همچنین با هرگونه تعرض به مراکز نظامی و انتظامی برخورد قاطع و قانونی لازم خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در اطلاعیه شورای امنیت کشور آمده است: به استحضار مردم بزرگ و انقلابی ایران اسلامی می رساند: دشمنان ایران و جریانات و گروهک های ضدانقلاب، به طور سازمان یافته در حوادث اخیر با ربایش اعتراض مردم، با بکارگیری سلاح های گرم موجب به شهادت رسیدن تعدادی از مردم بیگناه و حافظان نظم و امنیت عمومی و وارد شدن خسارات زیادی به اموال شخصی هموطنان شامل خودرو ها و منازل و همچنین اموال عمومی شامل آمبولانس ها، خودرو های آتش نشانی، اتوبوس های شهری و مراکز هلال احمر شدند.

در این اطلاعیه اضافه شده است: دولت در پاسخ به اعتراضات صنفی و اقتصادی با تشکیل جلسات مستمر با نمایندگان اصناف و فعالان اقتصادی، شنیدن صدای معترضان را در


برچسب ها: شورای امنیت کشور - امنیت - شورای امنیت - برخورد قاطع - مراکز نظامی - اطلاعیه - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

با تخریب گران مسلح و مخلان امنیت مردم برخورد می شود

با تخریب گران مسلح و مخلان امنیت مردم برخورد می شود