مطالب مرتبط:
اراده ای برای کنترل نرخ ارز و جهش روزانه قیمت سکه و طلا وجود ندارد/ بودجه ارسالی دولت باید اصلاح شود
جهش بی سابقه نرخ ها در بازار ارز؛ قیمت دلار رسمی همه را مات کرد |
جهش بی سابقه نرخ ها در بازار ارز؛ قیمت دلار رسمی همه را مات کرد+جدول
کوچکی نژاد: اراده ای برای کنترل نرخ ارز و جهش روزانه قیمت سکه و طلا وجود ندارد
کمبود عرضه روغن در بازار/ قیمت جدید اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1404 ساعت 16:102025-12-28اقتصادي

کمبود روغن و جهش قیمت ها/ تولیدکنندگان خواستار تعیین تکلیف ارز شدند


همزمان با تشدید کمبود عرضه روغن در بازار و افزایش چشمگیر قیمت ها، رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی و دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران با هشدار نسبت به وضعیت تأمین مواد اولیه، - کمبود روغن و جهش قیمت ها/ تولیدکنندگان خواستار تعیین تکلیف ارز شدند همزمان با تشدید کمبود عرضه روغن در بازار و افزایش چشمگیر قیمت ها، رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی و دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران با هشدار نسبت به وضعیت تأمین مواد اولیه، از تعطیلی یا توقف قریب الوقوع فعالیت کارخانه های روغن نباتی خبر دادند و خواستار تعیین تکلیف فوری تخصیص ارز، به ویژه در آستانه ماه رمضان شدند.

به گزارش ایسنا، این روزها بازار کالای اساسی درگیر کمبودها و نوسانات زیادی است که اغلب آن ها از مسائل ارزی سرچشمه می گیرد و حالا قرعه به نام روغن افتاده است که گزارش ها نشان دهنده کمبود و گرانی این محصول است که اگر حل نشود می تواند چالش های زیادی را در زمینه تولیدات صنایع غذایی، مواد غذایی، صنعت شیرینی و شکلات و .

ایجاد کند.

رضا کنگری -رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی - در گفت وگویی درباره بازار روغن با اشاره به شرایط فعلی بازار روغن گفت: در حال حاضر عرضه روغن به دلیل کمبود مواد اولیه با اختلال جدی مواجه شده و این مسئله بازار را با کمبود روبه رو کرده است.


برچسب ها: روغن - تعیین تکلیف - کمبود - روغن نباتی - تولیدکنندگان - رییس اتحادیه - خواستار
آخرین اخبار سرویس:

کمبود روغن و جهش قیمت ها/ تولیدکنندگان خواستار تعیین تکلیف ارز شدند

کمبود روغن و جهش قیمت ها/ تولیدکنندگان خواستار تعیین تکلیف ارز شدند