مطالب مرتبط:
دعوت امام جمعه و استاندار کرمان از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 دی
پزشکیان: وظیفه ما حل مشکلات و رفع نگرانی های مردم است
مردم کرمان؛ مخالف اغتشاش وخواهان رفع مشکلات معیشتی
قدردانی امام جمعه و استاندار کرمانشاه از حضور مردم در راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر
دعوت امام جمعه شیراز و استاندار فارس برای شرکت در راهپیمایی 22 دی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 16:452026-01-12سياسي

امام جمعه تبریز: تمامی دولتمردان باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: تمامی دولتمردان باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند و به تمامی وعده های خود عمل کرده و کمی هم عجله کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در راهپیمایی روز دوشنبه مردم تبریز اظهار کرد: عادت برخی انسان های خبیث این است که در برخی زمان ها اقدامات نادرستی را انجام دهند؛ امروز که هدایت کننده دهنده اصلی این افراد آمریکا و اسراییل بود، به محکومیت رسیدند.

وی افزود: از مردم تبریز و همچنین مردم شریف ایران تشکر می کنیم که همواره پشتیبان کشور هستند و هرگاه مشکلاتی بوده به میدان آمدند، مردم آذربایجان و تبریز بسیار تحمل و صبر کردند و مصر بودند که آنها را جای خود بنشانند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای فراجا انصافاً از چندین جنبه قابل تشکر هستند، کاملاً حرفه ای و تخصصی رفتار می کنند در شهر ما اتفاقی برای نیروهای فراجا نیافتاده و شهید نشدند، اما در شهرهای دیگر به آنها مستقیماً شلیک کردند؛ در این مدت شب و روز نداشتند و همواره ایستادگی کردند، جای تشکر از بسیج عزیز دارد برخی از نوجوانان حضور داشتند و بدون هیچ چشم داشتی خدمت کردند و از سپاه و ارتش هم تشکر می کنیم.

مطهری اصل گفت: نیازها و مشکلات داخلی بازاریان در بحث نظام نباید وارد شود و امنیت بازار کاملاً تأمین شد و انتقاداتی


برچسب ها: مردم - مشکلات مردم - تبریز - حجت الاسلام والمسلمین - مردم تبریز - رفع مشکلات - مشکلات
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه تبریز: تمامی دولتمردان باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند

امام جمعه تبریز: تمامی دولتمردان باید برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند