مطالب مرتبط:
قائم پناه: جراحی اقتصادی دولت جریان رانت و فساد را از بین می برد
قائم پناه: جراحی بزرگ اقتصادی دولت برای حذف رانت واردات کالاهای اساسی است
نقش تحریک های اجتماعی کارتل های اقتصادی در فلج سازی اراده دولت ها برای مقابله با فساد
افزایش بیش از 900درصدی قیمت روغن/تیغ جراحی اقتصادی دولت بر جان سبد کالاهای اساسی
افزایش بیش از 900درصدی قیمت روغن/تیغ جراحی اقتصادی دولت بر جان سبد کالاهای اساسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 14:102026-01-07اقتصادي

جراحی اقتصادی دولت بساط رانت و فساد را جمع خواهد کرد


معاون اجرایی رییس جمهور با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی بساط رانت خواران را جمع می کند، گفت: صدای کسانی که سودهای کلان داشتند درآمده است.

- معاون اجرایی رییس جمهور گفت: امیدواریم در دو تا سه روز آینده، موضوع روغن که یکی از اصلی ترین نیازهای مردم است، با دستور آقای پزشکیان حل شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدجعفر قائم پناه، امروز چهارشنبه در حیاط دولت با بیان اینکه امیدواریم تصمیمات اخیر دولت، وضع کالا های اساسی را بهبود دهد، اظهار داشت: در حال حاضر، این کالا ها به اندازه کافی در بنادر و انبار ها موجود است.

امیدواریم در دو تا سه روز آینده، موضوع روغن که یکی از اصلی ترین نیاز های مردم است، با دستور آقای پزشکیان حل شود.

قائم پناه با تأکید بر اینکه جراحی اقتصادی دولت، جریان رانت (ویژه خواری) و فساد را از بین خواهد برد، اظهار داشت: صدای گروه هایی که پیش از این از رانت (ویژه خواری) بهره می بردند و سود های کلان داشته اند، درآمده و بدیهی است که اصلاحات اقتصادی دولت، فساد گذشته را از بین خواهد برد.

معاون اجرایی رییس جمهور تصریح کرد: ما یک جراحی بزرگ اقتصادی در کشور داریم.

ارزی که تا امروز 28 هزار و 500 تومان بود، برای واردات کالا های اساسی اختصاص می دادیم تا این کالا ها با همان نرخ به دست مردم برسد.


برچسب ها: معاون اجرایی رییس جمهور - جراحی اقتصادی - معاون اجرایی - رییس جمهور - رانت - دولت - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

جراحی اقتصادی دولت بساط رانت و فساد را جمع خواهد کرد

جراحی اقتصادی دولت بساط رانت و فساد را جمع خواهد کرد