مطالب مرتبط:
42 میلیون نفرساعت کار بدون حادثه در مجتمع گاز پارس جنوبی
برتری پارس جنوبی جم در دیدار تدارکاتی به میزبانی کیش
آغاز سرشماری پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی در خراسان جنوبی
رییس جمهور کره جنوبی عازم توکیو شد
کمک 25 هزار نفری مردم خراسان جنوبی در طرح کاشی های حرم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1404 ساعت 12:152026-01-14اقتصادي

دومین جکت عظیم فاز 11 پارس جنوبی نصب شد


جکت سرچاهی SPD11A با ارتفاع نزدیک به 77 متر و وزن 2 هزار و 257 تن، پس از بارگیری و انتقال به بلوک مخزنی فاز 11 پارس جنوبی با همکاری شرکت پتروپارس و با شناور نصاب HL-5000 در مرز مشترک آبی ایران و قطر در خلیج فارس نصب شد و با شروع عملیات شمع کوبی در روزهای آتی در موقعیت خود تثبیت خواهد شد.

- جکت سرچاهی SPD11A با ارتفاع نزدیک به 77 متر و وزن 2 هزار و 257 تن، پس از بارگیری و انتقال به بلوک مخزنی فاز 11 پارس جنوبی با همکاری شرکت پتروپارس و با شناور نصاب HL-5000 در مرز مشترک آبی ایران و قطر در خلیج فارس نصب شد و با شروع عملیات شمع کوبی در روزهای آتی در موقعیت خود تثبیت خواهد شد.

سرپرست طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی از اجرای عملیات نصب دومین جکت این طرح در آب های خلیج فارس خبر داد و گفت: این فرآیند با اجرای عملیات شمع کوبی و نصب ملحقات در روزهای آینده تکمیل می شود.

به گزارش ایسنا، کیوان طریقتی ضمن اعلام این خبر، درباره مشخصات این سازه عظیم دریایی گفت: جکت سرچاهی SPD11A با ارتفاع نزدیک به 77 متر و وزن 2 هزار و 257 تن، پس از بارگیری و انتقال به بلوک مخزنی فاز 11 پارس جنوبی با همکاری شرکت پتروپارس و با شناور نصاب HL-5000 در مرز مشترک آبی ایران و قطر در خلیج فارس نصب شد و با شروع عملیات شمع کوبی در روزهای آتی در موقعیت خود تثبیت خواهد شد.


برچسب ها: فاز 11 پارس جنوبی - پارس جنوبی - خلیج فارس - پارس - عملیات - ایران و قطر - جنوبی
آخرین اخبار سرویس:

دومین جکت عظیم فاز 11 پارس جنوبی نصب شد

دومین جکت عظیم فاز 11 پارس جنوبی نصب شد