مطالب مرتبط:
از پزشکیان 1403 تا پزشکیان 1404؛ جراحی اقتصادی بر سر سفره مردم/ دولت چهاردهم ایده و برنامه ای برای مدیریت شرایط اقتصادی ندارد؟
از پزشکیان 1403 تا پزشکیان 1404؛ جراحی اقتصادی بر سر سفره مردم/ دولت چهاردهم ایده و برنامه ای برای مدیریت شرایط اقتصادی ندارد؟
عذرخواهی مقام ارشد دولت پزشکیان از مردم
حقانیت مجلس و دولت فقط در صورت گشوده شدن سفره مردم معنا پیدا می کند!
عذرخواهی مقام ارشد دولت پزشکیان از مردم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1404 ساعت 18:452025-12-31اقتصادي

پزشکیان: هیچ تصمیمی در دولت بدون توجه به سفره مردم اتخاذ نمی شود


رییس جمهور با تأکید بر نقش تعیین کننده بخش تولید در مقابله با فشارهای اقتصادی و تحریم ها، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را فرماندهان اصلی جنگ اقتصادی دانست و تصریح کرد: - در نشست با فعالان اقتصادی چهارمحال و بختیاری پزشکیان: هیچ تصمیمی در دولت بدون توجه به سفره مردم اتخاذ نمی شود رییس جمهور با تأکید بر نقش تعیین کننده بخش تولید در مقابله با فشارهای اقتصادی و تحریم ها، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را فرماندهان اصلی جنگ اقتصادی دانست و تصریح کرد: دولت خود را موظف به پشتیبانی، مانع زدایی و ایجاد بستر امن و پایدار برای فعالیت آنان می داند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان عصر امروز - چهارشنبه 10 دی 1404 - در نخستین بخش از سفر دولت وفاق ملی به چهارمحال و بختیاری، در نشستی با سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی استان، با تأکید بر اینکه دولت خود را موظف به پشتیبانی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و اصناف می داند گفت: در ماه های گذشته بیشترین نشست ها و پیگیری های دولت با اتاق بازرگانی، کارآفرین ها و صنوف برگزار شده و شخصاً برای شنیدن دغدغه ها و کاهش نگرانی های آنان در میدان بوده ام.

رییس جمهور با اشاره به نوسانات اخیر بازار و بی ثباتی نرخ ارز افزود: در همان مقطع نیز وزرا و مدیران دولت پای کار بودند و خود من جلسات متعدد گذاشتم؛ علاوه بر جلسه


برچسب ها: اقتصادی - فعالان اقتصادی - چهارمحال و بختیاری - تولید - تولیدکنندگان - فعالان - پزشکیان
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: هیچ تصمیمی در دولت بدون توجه به سفره مردم اتخاذ نمی شود

پزشکیان: هیچ تصمیمی در دولت بدون توجه به سفره مردم اتخاذ نمی شود