مطالب مرتبط:
اقتصاد کشور نیازمند بازنگری جدی و پاسخگویی مسئولان است
هدف دشمنان، تضعیف اقتصاد کشور های اسلامی از جمله ایران است
بازاریان و اصناف نقش کلیدی در اقتصاد و معیشت دارند / هیچ دستگاهی حق برخورد خارج از چارچوب قانون با اصناف ندارد
2 سورپرایز برای اقتصاد جهان در 2026/ دلار احیا می شود؟
تأکید بر عبور تهاجمی از شبهه و تمرکز بر مسئله زن و اقتصاد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 دی 1404 ساعت 19:102026-01-02سياسي

عملکرد نامناسب برخی مسئولان و دسیسه های دشمنان عامل وضعیت کنونی اقتصاد


نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت کنونی اقتصاد کشور ناشی از عملکرد نامناسب برخی از مسئولان و همچنین جدیت دشمنان در آسیب رساندن است.

-   به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار درجمع بسیجیان شاهین شهر و میمه در تالار شیخ بهایی شاهین شهر  خواستار همکاری رییس مجلس و  دولت با مجلس برای ترمیم کابینه با هدف افزایش کارآمدی دولت شد و گفت: با هوشیاری و تلاش می توانیم نقشه های دشمن را درجنگ اقتصادی با شکست روبرو کنیم.

در این گردهمایی که با حضور بیش از هفتاد نفر از نخبگان بسیج برگزار شد؛ از سه طرح محوری با عناوین هویت بخشی زن ایرانی، کنشگر فرهنگی و تربیتی و زیست بوم شهرستان رونمایی شد.

در این نشست با حضور نماینده مردم و مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان مسایل متفاوت جامعه از جمله موضوع معیشت مردم بررسی و در مورد آن بحث و بررسی شد.


برچسب ها: نماینده مردم - شاهین شهر - مسئولان - نماینده - شاهین - اقتصاد - دستگاه های اجرایی
آخرین اخبار سرویس:

عملکرد نامناسب برخی مسئولان و دسیسه های دشمنان عامل وضعیت کنونی اقتصاد

عملکرد نامناسب برخی مسئولان و دسیسه های دشمنان عامل وضعیت کنونی اقتصاد