مطالب مرتبط:
ویتامین ها و مواد معدنی: همه چیزهایی که باید بدانید + منابع طبیعی
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
تجارت حمل یوان چین چیست و چه تفاوتی با ین دارد؟
تعلیق عضویت اسراییل در شورای ایمنی حمل ونقل اروپا
حمل درخت کریسمس با سرعت 312 کیلومتر!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1404 ساعت 10:252025-12-27حوادث

حمل محصولات جنگلی بدون مجوز منابع طبیعی ممنوع است


فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از توقیف یک دستگاه کامیون حامل چوب بدون مجوز قانونی در شهرستان کرمان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، سرهنگ حسین رحیم پور، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان، از توقیف یک دستگاه کامیون حامل چوب بدون مجوز قانونی در شهرستان کرمان خبر داد.

 وی گفت: در پی اجرای طرح مستمر گشت و کنترل عرصه های منابع طبیعی، مأموران پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان کرمان با همکاری یگان امداد نیروی انتظامی شهرستان، یک دستگاه کامیون حامل محموله چوب را که فاقد مجوز حمل و بهره برداری قانونی بود شناسایی و متوقف نمودند.

 رحیم پور افزود: پس از بررسی های انجام شده مشخص گردید چوب های کشف شده بدون طی مراحل قانونی برداشت و حمل شده اند.

 وی اظهار داشت: محموله فوق ضبط و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

 فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان کرمان، ضمن تأکید بر برخورد قاطع و قانونی با عوامل قاچاق چوب و محصولات فرعی جنگلی و مرتعی گفت: هرگونه بهره برداری از محصولات فرعی جنگل و مرتع و حمل چوب تنها با مجوز رسمی صادره از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان مجاز است و در صورت تخلف، با متخلفان برابر مقررات برخورد قاطع خواهد شد.


برچسب ها: منابع طبیعی - فرمانده یگان حفاظت - فرمانده یگان - طبیعی - منابع - قانونی - یگان حفاظت
آخرین اخبار سرویس:

حمل محصولات جنگلی بدون مجوز منابع طبیعی ممنوع است

حمل محصولات جنگلی بدون مجوز منابع طبیعی ممنوع است