مطالب مرتبط:
نرخ تورم تا پایان سال ممکن است به 56 درصد هم برسد
نرخ تورم تا پایان سال به 56 درصد می رسد!
مسدود شدن حساب بانکی 90 درصد اصناف طلافروش در خراسان رضوی/ ماجرا چیست؟
ببینید | نظر ترسناک یک اقتصاددان: به نظرم تورم امسال به 60 درصد خواهد رسید که کاملاً
160 همت؛ بدهی انباشته وزارت بهداشت / بودجه 1405، تورم و مابه التفاوت نرخ ارز را پوشش دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 دی 1404 ساعت 19:402025-12-29اقتصادي

نرخ تورم خراسان رضوی سه درصد بیشتر از متوسط کشوری است


نرخ تورم شاخص کل برای کشور در خراسان رضوی 55 و 6 دهم درصد بود که نشان می دهد نرخ تورم ماهانه استان حدود سه درصد بالاتر از متوسط کشوری است.

- نرخ تورم شاخص کل برای کشور در خراسان رضوی 55 و 6 دهم درصد بود که نشان می دهد نرخ تورم ماهانه استان حدود سه درصد بالاتر از متوسط کشوری است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی در کارگروه اقتصادی، سرمایه گذاری و اشتغال استان گفت: نرخ تورم شاخص کل برای کشور در آذرماه امسال 52 و 6 دهم درصد و برای استان 55 و 6 دهم درصد بود که نشان می دهد نرخ تورم ماهانه استان حدود سه درصد بالاتر از متوسط کشوری است.

حسن پارسی پور افزود: در نرخ تورم نقطه به نقطه نیز این وضعیت وجود دارد و نرخ تورم استان بالاتر از میانگین کشور است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: در نرخ تورم سالانه طی 12 ماه گذشته، میانگین کشور 42 درصد و استان 49 درصد بوده است.

  پارسی پور افزود: بررسی ها نشان می دهد نرخ تورم در مناطق روستایی از مناطق شهری بالاتر است و اقلام خوراکی نیز نسبت به سایر گروه ها افزایش بیشتری داشته اند.

وی گفت: اگرچه نرخ تورم استان بالاتر از متوسط کشوری است، اما در مقایسه با سایر استان ها، 17 استان وضعیت نامناسب تری نسبت به خراسان رضوی دارند و 13 استان شرایط م


برچسب ها: نرخ تورم - خراسان رضوی - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - تورم - خراسان - رییس سازمان مدیریت - کشور
آخرین اخبار سرویس:

نرخ تورم خراسان رضوی سه درصد بیشتر از متوسط کشوری است

نرخ تورم خراسان رضوی سه درصد بیشتر از متوسط کشوری است