مطالب مرتبط:
کارت زرد به وزیر کار/ احمد میدری در مجلس حاضر نشد
کارت زرد به وزیر کار/ احمد میدری در مجلس حاضر نشد
کارت زرد مجلس به میدری/ عدم حضور وزیر کار برای پاسخگویی به نماینده مبارکه
کارت زرد مجلس به میدری/ عدم حضور وزیر کار برای پاسخ به سوال نماینده مبارکه
کارت زرد مجلس به وزیر کار/ عدم حضور میدری برای پاسخگویی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 دی 1404 ساعت 13:402026-01-13اقتصادي

وزیر کار به مجلس نرفت و کارت زرد گرفت/معاون وزیر: میدری کسالت داشت/ نحوه پرداخت کالابرگ: نقدی یا کالا؛ هفته آینده معلوم می شود


بررسی پرداخت کالابرگ به صورت کالا یا پول موردنظر است که طی هفته جاری یا هفته آینده به جمع بندی نهایی در این زمینه خواهند رسید و دولت و مجلس با یک رویه مشخص پیش می روند که به زودی در این باره تصمیم گیری می شود.

- وزیر کار به مجلس نرفت و کارت زرد گرفت/معاون وزیر: میدری کسالت داشت/ نحوه پرداخت کالابرگ: نقدی یا کالا؛ هفته آینده معلوم می شود محسنی بندپی: بررسی پرداخت کالابرگ به صورت کالا یا پول موردنظر است که طی هفته جاری یا هفته آینده به جمع بندی نهایی در این زمینه خواهند رسید و دولت و مجلس با یک رویه مشخص پیش می روند که به زودی در این باره تصمیم گیری می شود.

  معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علت عدم حضور وزیر رفاه در جلسه امروز مجلس را عارضه قلبی وی اعلام کرد و در عین حال از تصمیم گیری نهایی در خصوص نحوه پرداخت کالابرگ در قالب کالا یا به صورت نقدی، طی هفته آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، درحالی احمد میدری- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل عدم حضور در جلسه علنی صبح امروز (23 دی ماه) کارت زرد دریافت کرد که محمد باقر قالیباف-رییس مجلس شورای اسلامی در این باره گفت آقای وزیر نزدیک ساعت 8 به دفتر هیات رییسه اعلام کردند کسالت دارند.


برچسب ها: هفته آینده - کالا - کالابرگ - هفته - مجلس - پرداخت - دولت و مجلس
آخرین اخبار سرویس:

وزیر کار به مجلس نرفت و کارت زرد گرفت/معاون وزیر: میدری کسالت داشت/ نحوه پرداخت کالابرگ: نقدی یا کالا؛ هفته آینده معلوم می شود

وزیر کار به مجلس نرفت و کارت زرد گرفت/معاون وزیر: میدری کسالت داشت/ نحوه پرداخت کالابرگ: نقدی یا کالا؛ هفته آینده معلوم می شود