مطالب مرتبط:
کاهش 5 درصدی مصرف گاز خانگی افزایش تولید فولاد را فراهم میکند
تمدید توقف تولید هوندا در چین
تولید کامل چیپ های جدید ورابین انویدیا به زودی آغاز می شود
تولید انبوه تراشه های جدید ورای روبین انویدیا آغاز شد
تولید در منطقه یورو نفس کم آورد| 2026 سال آسانی برای اروپا نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1404 ساعت 17:002026-01-06اقتصادي

در تولید لوازم خانگی مازاد تولید داریم


دبیرکل انجمن ملی تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران گفت: در حال حاضر نزدیک به 650 برند لوازم خانگی در کشور فعال هستند و به جز دو قلم محدود، در سایر محصولات مازاد تولید داریم.

- به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما ؛ امید فاضلی نیا در نشست خبری انجمن ملی تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران درباره حجم واردات انجام شده از طریق مرز نشینی افزود: در شش ماهه نخست سال حدود 1.

3 میلیارد دلار واردات از طریق مرزنشینی انجام شده، اما این عدد فقط مربوط به ثبت های آماری است و واقعیت بسیار بزرگ تر از این رقم است.

  وی به تأثیر سیاست های واردات کالا از طریق مرز نشینی بر کل زنجیره تولید، توزیع و مصرف پرداخت و گفت: تولیدکننده ای که چند روز برق، گاز یا آب ندارد و سالی یک بار ارز به او تخصیص داده می شود، چگونه می تواند تولید پایدار داشته باشد.

حدود 30 درصد مواد اولیه باید خارج از بورس تهیه شود و مواد بورسی نیز تا 60 درصد بالاتر از قیمت های جهانی عرضه می شود.

  وی افزود: تولیدکننده مشمول قیمت گذاری دستوری است، در حالی که هزینه های کارگری، انرژی و سایر نهاده ها سالی چند بار افزایش می یابد.

هزینه های ثابت حداقل 40 درصد است و نیروی کار نیز فصلی نیست که بتوان از پرداخت حقوق صرف نظر کرد.


برچسب ها: لوازم خانگی - تولید - تولیدکنندگان - لوازم - خانگی - واردات - حدود
آخرین اخبار سرویس:

در تولید لوازم خانگی مازاد تولید داریم

در تولید لوازم خانگی مازاد تولید داریم