مطالب مرتبط:
ثبت نام 16 کاندیدا شورای اسلامی شهر و روستا در گلستان در روز نخست
ثبت نام 17 نفر در شورای اسلامی شهر قم
ثبت نام 17 داوطلب برای انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهر قم
بررسی روند ثبت نام در انتخابات شورای اسلامی شهر ها در سمنان
آغاز ثبت نام انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهر در قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1404 ساعت 14:252026-01-12سياسي

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق واقعی مشارکت مردم در ساخت کشور است


معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم گفت: تصمیمات شورا های اسلامی شهر و روستا مستقیما با زندگی روزانه مردم در تماس است و حضور در این انتخابات مصداق مشارکت مردم در ساخت کشور است.

- معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم گفت: تصمیمات شورا های اسلامی شهر و روستا مستقیما با زندگی روزانه مردم در تماس است و حضور در این انتخابات مصداق مشارکت مردم در ساخت کشور است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم در جلسه کمیته اطلاع رسانی هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا گفت: تصمیمات شورا های اسلامی شهر و روستا مستقیما با زندگی روزانه مردم در تماس است و حضور در این انتخابات مصداق مشارکت مردم در ساخت کشور است.

مرتضی حیدری با اشاره به آغاز فرآیند ثبت نام داوطلبان حضور در انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا گفت: ثبت نام داوطلبان از روز گذشته آغاز شده و تا 27 دی ادامه دارد.

وی گفت: امیدواریم افراد متعهد، متخصص، متقی و پرهیزکار در این انتخابات ثبت نام کنند و خود را در معرض رای مردم قرار دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم در ادامه به تشریح اهمیت شورا های اسلامی پرداخت و گفت: تمام دستگاه های دولتی استان بودجه ای نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان در اختیار دارند در حالی که بودجه شورا های اسلامی قم


برچسب ها: شورای اسلامی شهر و روستا - معاون سیاسی و امنیتی - شورای اسلامی شهر - مشارکت مردم - انتخابات - اسلامی - استانداری قم
آخرین اخبار سرویس:

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق واقعی مشارکت مردم در ساخت کشور است

شورای اسلامی شهر و روستا مصداق واقعی مشارکت مردم در ساخت کشور است